Redactia.ro
Home » Știri » Viitoarea soție a lui Radu Mazăre vorbește despre nunta din penitenciar

Viitoarea soție a lui Radu Mazăre vorbește despre nunta din penitenciar

Viitoarea soție a lui Radu Mazăre vorbește despre nunta din penitenciar

Iubita lui Radu mazăre a fost la Penitenciarul Rahova să-și viziteze viitorul soț. Jurnaliștii au întrebat-o pe aceasta dacă s-a ocupat de pregătirile pentru nunta din penitenciar cu Radu Mazăre. Roxana Mihalache a declarat că nici măcar nu au discutat despre acest lucru și că cel mai probabil, la nuntă, se vor servi fursecuri și suc.

Viitoarea soție a lui Radu Mazăre vorbește despre nunta din penitenciar

Roxana Mihalache le-a mai dezvăluit jurnaliștilor și că Radu Mazăre coase şi calcă feţe de pernă şi cearşafuri. Cu asta se ocupă fostul edil al Constanței în timp ce se află în arest.

„Nu am discutat nimic despre nuntă. nici despre ţinută. Acest lucru nu este un subiect foarte important. O să merg mâine la primărie să depun actele (pentru nuntă, n.r.). Pentru mine nu e un lucru foarte important rochia”, a spus Roxana Mihalache, după vizita de la Penitenciarul Rahova.

Potrivit acesteia, fostul edil „arată foarte bine”.

„Se ţine tare în continuare. (…) Pentru dragoste, orice obstacol poate fi trecut. (…) Am mai trecut prin etapa asta când a fost arestat preventiv şi era la Constanţa, mă aşteptam la acel geam, la acel telefon să vorbesc cu el. (…) Mi-a spus că avem voie să stăm la masă de ziua lui”, a spus logodnica lui Radu Mazăre.

Viitoarea soție a lui Radu Mazăre vorbește despre nunta din penitenciar

Roxana Mihalache a fost întrebată despre activitatea pe care o are Radu mazăre în închisoare. Aceasta a răspuns că totul este bine, că fostul primar merge la muncă, ba chiar Roxana s-a oferit să-l ajute în munca de croitorie pe care o desfășoară.

„Merge la muncă, toate zilele sunt la fel. Croieşte cearşeafuri, trage la maşină cearşeafuri, feţe de pernă, calcă. I-am spus că pot să-l ajut”.

Roxana Mihalache a mai spus că cele necesare nunții trebuie să fie cumpărate din incinta unității de detenție. Roxana nu va avea voie să aducă nimic din exteriorul penitenciarului. Iubita lui Mazăre a mai spus că s-a gândit la soluții înlocuitoare a șampaniei și a tortului. Sucul va ține locul șampaniei, iar fursecurile vor fi servite în locul tortului.

„Eu tot am întrebat unde trebuie să mergem, de ce, cum? Mergem la Poliţie. O să vă zică responsabilul. Toată această poveste cu responsabilul până în momentul în care am ajuns acolo şi acest responsabil nu mai apărea. Ne-au luat toate lucrurile şi ne-au ţinut arestaţi într-un birou”, a rememorat Roxana Mihalache momentul arestării din Madagascar.

Citește și: Radu Mazăre se căsătorește. Fostul edil al Constanței va rămâne în regim închis până în 2021

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: