Redactia.ro
Home » Sport » Viitorul a câștigat cu Poli Iași în inferioritate numerică! Hagi trimis în tribune

Viitorul a câștigat cu Poli Iași în inferioritate numerică! Hagi trimis în tribune

Viitorul, victorie cu Poli Iași în inferioritate

Viitorul a câștigat cu Poli Iași în inferioritate numerică, după un meci incredibil. Moldovenii au condus, dar la final echipa lui Hagi s-a impus în 10 oameni cu 2-1.

Poli Iași a ratat o primă ocazie prin Horşia, apoi Loshaj i-a dat și el bătăi de cap lui Căbuz un minut mai târziu. Adrian Bălan a obținut un penalty pe care l-a transformat, iar echipa lui Mihai Teja a intrat la vestiare în avantaj. Imediat după pauză, Căbuz a fost salvat de bară, la şutul lui Platini. În minutul 54, De Nooijer a văzut al doilea galben și a fost eliminat. Căbuz a fost din nou la post și a deviat șutul lui Loshaj. Poli Iași a dominat după eliminarea lui De Nooijer, însă Hagi a schimbat inspirit aruncându-i în joc pe Steliano Filip, Cosmin Matei şi George Ganea. În minutul 79, Rivaldinho a obţinut un penalty transformat de Achim. Rivaldinho a fost cel care a înscris și al doilea gol pentru Viitorul, iar echipa lui Hagi a câștigat chiar dacă era în inferioritate numerică.

„Ne-am bătut singuri. Conducem cu 2-0, ne egalează Chindia, conducem 2-0, ne bate Gaz Metan, acum am avut și superioritate numerică. Nu știu ce se întâmplă….despre arbitraj: „De ce vrei să-i bagi în joc? Ok, ai dat pe bune cartonaș roșu și 11 metri, dar după aceea ai vrut să-i bagi pe ei în joc. De-abia aștepta un brânci ca să penalty! De ce să vrei să răstorni situația?”, a răbufnit Mihai Teja, antrenorul celor de la Poli Iași la TV Digi Sport.

Gică Hagi a fost eliminat

În minutul 84, Regele a fost trimis în tribune pentru proteste. Centralul partidei, Adrian Comănescu a început să împartă cartonașe în stțnga și în dreapta în ultimele minute, ceea ce l-a nemulțumit pe Hagi care a protestat de pe margine. Apoi a lovit cu piciorul un panou.

„Vreau să-mi felicit echipa, jucătorii pentru victorie. Ce am văzut în seara aceasta, am văzut că a început războiul, din păcate, dar suntem pregătiţi de luptă. Din păcate, există în fotbal şi aceste lucruri. E o şansă enormă ca să câştigi acest meci, după ce Iaşiul a avut 100.000 de ocazii. Luăm cartonaşe şi ajungem la nişte lucruri care pe mine mă sperie. Culmea, totul s-a terminat să trăiesc acest moment în România, în care arbitrii nu ştiau, au început să mintă, şi unul şi altul au început să mă mintă. Unul spunea ceva, celălalt altceva. Le-am zis domnule, nu se poate. Mă luaţi…Sunt şi eu, am jucat şi eu fotbal, dar să mă luaţi în halul ăsta, unul să-mi zică că mă dă afară pentru ceva, celălalt să zică pentru altceva. Să ne lase să jucăm fotbal. Ei doar să fie imparţiali”, a declarat Gică Hagi, la Telekom Sport.

După 10 etape Viitorul e pe locul 2 în Liga 1, la egalitate de puncte cu CFR.

Citește și: Nicolae Stanciu, primire ostilă din partea fanilor! “Trădător ca Iuda!“

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: