Redactia.ro
Home » Sport » Nicolae Stanciu, primire ostilă din partea fanilor! “Trădător ca Iuda!“

Nicolae Stanciu, primire ostilă din partea fanilor! “Trădător ca Iuda!“

Nicolae Stanciu, primire ostilă din partea fanilor

Nicolae Stanciu, primire ostilă din partea fanilor în derby-ul Cehiei. Suporterii lui Sparta Praga s-au răzbunat pe român, după ce acesta a semnat cu marea rivală Slavia.

Ultrașii au făcut tot ce au putut pentru ca Stanciu să cedeze psihic. Mii de fani l-au huiduit, l-au numit trădător, au afișat chiar și mesaje în limba română. La începutut partidei fanii supărați au aruncat cu șobolani de plus în teren, dorind să exprime trădarea. „Stanciu = Iuda”, „Nico = TRĂDĂTOR”, “Să arzi în iad”, au fost câteva dintre masajele transmise. Minute în șir, ultrașii i-au strigat în limba română, „Stanciu, Mori! „. La final, echipa lui Stanciu a câștigat cu 3-0 marele derby și își continuă drumul perfect în campionatul Cehiei.

Cum au salvat șefii lui Stanciu situația

Momentul cu jucăriile de plus aruncate pe teren a fost transformat de șefii lui Stanciu într-un gest frumos. Aceștia au anunțat că pentru fiecare jucărie de pe teren vor plăti câte 100 de coroane (aproximativ 3,9 euro) către Fundaţia Donor, o organizaţie care se ocupă de copiii bolnavi de leucemie. Mai mult i-au rugat pe totți suporterii prezenți pe stadion să arunce cât mai multe plușuri pe teren.

Stanciu a stat doar 6 luni la arabi

Nicolae Stanciu a semnat în această vară un contract cu Slavia Praga. Pentru el, șefii echipei au plătit 6 milioane de euro, sumă record pentru fotbalul din Cehia. Pentru Sparta, Nicolae Stanciu a marcat 10 goluri în 34 de meciuri. La începutul anului 2019, românul a plecat de la Sparta Praga la Al-Ahli. După doar câteva luni a decis să revină în Cehia. Pentru mijlocaș acesta a fost cel de-al cincilea transfer în ultimii șase ani.

Citește și: Shakira, primul interviu despre despărțire! “A fost o pedeapsă dulce a destinului!”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: