Redactia.ro
Home » Sport » Shakira, primul interviu despre despărțire! “A fost o pedeapsă dulce a destinului!”

Shakira, primul interviu despre despărțire! “A fost o pedeapsă dulce a destinului!”

Shakira, primul interviu despre despărțire

“A fost o pedeapsă dulce a destinului”! Așa l-a descris Shakira pe Gerard Pique, după ce presa din Spania a scris că cei doi s-ar putea despărți.

În ultimii doi ani, presa din Spania a scris în repetate rânduri despre faptul că Shakira și Gerard Pique ar avea probleme. S-a zvonit și că cei s-au despărțit. Celebra cântăreață și fotbalistul nu au comentat însă niciodată acest subiect. Nu au confirmat, dar nici nu au infirmat. Ultima știre în acest sens a apărut în urmă cu aproape o lună și jumătate în presa catalană. Acum, Shakira s-a hotărât să vorbească pentru prima data după mult timp despre relația cu soțul său.

“Noi nu au fost niciodată un cuplu foarte tradițional. Nu suntem căsătoriți, dar asta nu contează. Amândoi suntem foarte implicați în creșterea copiilor pe care îi avem și încercăm să ne descurcăm cât mai bine. Ne sprijinim foarte mult unul pe celălalt. Nu știm cum să facem altfel. Nu s-a pus niciodată problema unei despărțiri”, a declarat cântăreața pentru Viva Magazine.

Într-un alt interviu acordat celor de la Canale 5, Shakira a pus clar capăt tuturor speculațiilor. Mai mult, a declarat că și-ar dori încă un copil.

“Gerard mi-a schimbat viața de când suntem împreună. Înainte să-l întâlnesc ziceam: «Eu cu un fotbalist? Niciodată!» Nu mi-aș fi imaginat că voi fi iubita unui jucător de fotbal. A fost o pedeapsă dulce a destinului. Eu și Pique ne completăm. Ne asemănăm în multe aspecte. Suntem născuți în aceeași zi și suntem foarte pasionali, trăim totul la maximum. Dacă ne-ar plăcea să mai avem un copil? Dacă e să fie, va fi binevenit. Dar acum cu doi este deja destul de mult, parcă am avea 6! Seamănă mult cu mine și cu Gerard, n-au stare toată ziua, sunt foarte amuzanți, dar la 11 seara sunt praf, nu mai am pic de energie”, a spus artista.

Shakira și Gerard Pique sunt împreună de aproape 9 ani

Cei doi și-au început relația după Campionatul Mondial de fotbal din 2010. Piesa „Waka Waka (This Time for Africa)”, imnul oficial al competiției, i-a adus împreună. A fost dragoste la prima vedere, în ciuda diferenței de vârstă, cântăreața fiind cu 10 ani mai mare decât iubitul său. După aproape 1 an, își asumau relația Shakira numindu-l “soarele meu”. Mai tărziu a spus despre fotbalist că, “A fost o pedeapsă dulce a destinului”. Cântăreața și Gerard Pique au doi băieți, Milan, de 5 ani, și Sasha, de 3 ani.

Citește și: PCH i-a răspuns lui Dan Alexa! “Nu dăm în unul pe care îl bat femeile”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: