Redactia.ro
Home » Sport » PCH i-a răspuns lui Dan Alexa! “Nu dăm în unul pe care îl bat femeile”

PCH i-a răspuns lui Dan Alexa! “Nu dăm în unul pe care îl bat femeile”

PCH i-a răspuns lui Dan Alexa

PCH i-a răspuns lui Dan Alexa. După declarațiile dure făcute de antrenorul Astrei, suporterii lui Dinamo nu se lasă. I-au transmis un mesaj pe un cont de socializare.

După ce Asta a învins-o pe Dinamo, scor 3-2, antrenorul giurgiuvenilor i-a atacat pe fanii câinilor, supărat pentru că a fost înjurat tot meciul. Nu a durat mult și ultrașii din Peluza Cătălin Hîldan i-au răspuns antrenorului. Mesajul a fost plin de jigniri.

“Nu trebuie să te batem noi pentru că are cine s-o facă. Ar fi ruşinos să dăm într-unul pe care-l bat femeile, după ce l-a bătut şi soarta… Prima femeie de la care ți-ai luat-o, a fost profa de română. Asta explică repulsia ta față de exprimarea corectă… Tu tot mai crezi că avem ceva cu tine pentru că ai ajuns la Timişoara în loc de Dinamo. Te crezi vreun Luis Figo pedepsit pentru trădare. Tu poţi fi cel mult căpăţâna aia de porc aruncată după Figo…Acum ţi-o spunem şi noi…NU VEI FI NICIODATĂ ANTRENOR LA DINAMO. Şi fie vorba între noi, antrenor de fotbal oricum nu eşti, oricâţi bani ar pompa patronul în echipă şi oricât te-ar bate la cap (şi peste ochi) impresara…”

Ce a declarat Dan Alexa după meciul cu Dinamo

“EI SUNT NIȘTE PISOI! Pe cine bat ei, mă. Atâta timp cât îmi înjuri familia și copiii… pentru mine galeria lui Dinamo este formată din niște pisoi. În țarcul ăla sunt tari. Le permite Negoiță. Nu știu de ce au atâta frică de galeria. Ei știu unde mă găsesc. Fac semne că ne bat, că sunt smardoi. Eu nu știu vreun smardoi de acolo. Îi aștept, dar nu va veni nimeni, pentru că ei sunt puternici pe site-uri, au un grup de 20-30, dau foc la hotel, se sperie Negoiță, începe să îi caute, vorbește cu ei. Asta merită. Una dintre problemele lui Dinamo este și galeria. Pe cine bat ei, mă? Nici covoare nu pot să bată. Vreau să mă caute să îmi arate cât sunt de bărbați, îi aștept unde vor ei. Li se permite foarte mult și ei sunt niște pisoi. Dacă mă văd acum pe stradă ei fac poze cu mine”, a spus Dan Alexa, după meci la Digi Sport.

Citește și: FCSB-CFR Cluj 0-0! Elevii lui Vintilă puteau să dea lovitura în ultimul minut

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: