Redactia.ro
Home » Sport » FCSB-CFR Cluj 0-0! Elevii lui Vintilă puteau să dea lovitura în ultimul minut

FCSB-CFR Cluj 0-0! Elevii lui Vintilă puteau să dea lovitura în ultimul minut

FCSB-CFR Cluj 0-0

FCSB-CFR Cluj 0-0, în cel mai așteptat meci al etapei a 10-a din Liga I. Jucătorii lui Vintilă ar fi putut da lovitura în ultimele secunde de joc.

Roș – albaștrii au început în forță. Florinel Coman a bătut slab o lovitură liberă dar nu l-a păcălit pe Arlauskis. În minutul 23, Pintilii a dat o torpilă, dar balonul a fost deviat de Hoban. Trei minute mai târziu, Omrani pornește spre poarta adversă, dar a șutat pe lângă poartă. Cea mai mare ocazie a oaspeților a fost în minutul 44, dar șutul lui Hoban a fost blocat. După reluare, clujenii au fost mai periculoși. FCSB a avut prima ocazie în minutul 64, dar Florinel Coman a tras peste poartă. Trei minute mai târziu, Deac a șutat bine, dar Bălgrădean nu s-a lăsat păcălit. În prelungiri, Coman a fost aproape de a da lovitura. FCSB a mai avut o ocazie uriașă în ultimele secunde. Cristea a lovit transversala cu o lovitură de cap, iar Gnohere a cerut o lovitură de pedeapsă solicitând un henț la Deac.

”De rezultat nu sunt dezamăgit pentru că așa s-a jucat. Am avut o bară, dar n-am avut ocazii multe de a marca. sunt dezamăgit de atacul nostru. E bine că am rezolvat problema de apărare. Iar atacul nu-mi fac probleme că vin Man, Moruțan și n-o să stăm 100 de ani după Tănase să așteptăm să învețe el fotbal. Nu știu ce se întâmplă cu el, parcă e aerian, parcă nu e pe teren, parcă e pe altă planetă”, a declarat Gigi Becali, după meci.

FCSB este la 10 puncte în spatele liderului

După meciul din această seară clujenii rămân lideri cu 21 de puncte. FCSB este pe locul 9, cu 11 puncte.

“În a doua repriză cred că am dominat și am fi meritat victoria. Îmi pare rău că nu am putut să dau gol. Eu sunt bine, m-am antrenat 2 săptămâni și sunt din ce în ce mai bine”, a declarat Culio, la Digi Sport

“Nu ai cum sa fi mulțumit când pierzi două puncte. Am avut ocazii puteam să înscriem. Chiar dacă FCSB este pe o poziție nemeritată acum, este o echipă care pune probleme și mereu va fi periculoasă” , a spus după meci, secundul Alin Minteuan.

Dan Petrescu nu a venit la stadion

Dan Petrescu a venit la București cu echipa, dar nu a mers la stadion. Antrenorul este suspendat pentru încă trei etape și a decis să nu stea nici măcar în tribune la meciul FCSB – CFR Cluj. Pe bancă în această seară a stat Alin Minteuan. Tehnicianul a fost suspendat 4 etape, după meciul cu Astra, când Sebastian Colțescu l-a trimis în tribune.

Citește și: Sebastian Vettel, prima victorie în acest an! A câștigat MP de la Singapore

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: