Redactia.ro
Home » Știri » Vin ninsorile! Care este prognoza meteo pentru următoarea perioadă

Vin ninsorile! Care este prognoza meteo pentru următoarea perioadă

Prognoza meteo actualizată! Vin ninsorile 

Meteorologii de la Accuweather aduc vești noi cu privire la evoluția vremii în săptămânile următoare. Se anunță schimbări semnificative în condițiile meteorologice, cu o tendință spre degradare începând cu începutul săptămânii viitoare.

Avertizări și avertismente

Chiar dacă temperaturile vor cunoaște o ușoară creștere în acest sfârșit de săptămână, meteorologii atrag atenția asupra unor fenomene neobișnuite. Se anunță avertizări de ninsori și viscol pentru perioada imediat următoare.

Vremea se anunță instabilă, în special în zonele montane, unde sunt prognozate lapoviță și ninsoare. Avertizarea de ninsori și viscol este valabilă pentru localitatea Predeal, luni, 25 martie 2024.

Evoluția temperaturilor și a precipitațiilor

Sâmbătă, 23 martie, se anticipează menținerea unei vremi frumoase și mai calde decât în mod obișnuit în majoritatea regiunilor. Cu toate acestea, sunt prognozate ploi în vest, centru și nord, iar la munte vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.

În Capitală, vremea rămâne frumoasă și mai caldă decât de obicei pentru această perioadă. Există o probabilitate crescută de ploi în orele serii și nopții, iar temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17…18 grade Celsius.

Evoluția vremii în următoarele zile

Duminică, 24 martie 2024, se preconizează o diminuare a valorilor termice în vest, nord-vest și centrul țării. În restul teritoriului, vremea va deveni deosebit de caldă, iar vor fi așteptate ploi și averse, mai ales în a doua parte a intervalului. Precipitațiile vor fi mai ales sub formă de averse și vor fi însoțite de descărcări electrice.

În București, valorile termice vor înregistra o scădere față de zilele anterioare, situându-se în jurul normelor pentru această perioadă. Probabilitatea de ploaie va fi ridicată, iar temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 19 grade Celsius.

Luni, 25 martie 2024, se anticipează o continuare a scăderii valorilor termice și apariția de precipitații locale în sud-est și în alte zone restrânse. La munte, se vor semnala precipitații sub formă de ninsoare, iar vântul va avea intensificări în vest, sud și centrul teritoriului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: