Redactia.ro
Home » Monden » Vin vremuri grele pentru români. Carmen Harra dezvăluie ce ne aduce finalul anului 2023

Vin vremuri grele pentru români. Carmen Harra dezvăluie ce ne aduce finalul anului 2023

carmen harra

Prezicătoarea binecunoscută Carmen Harra aduce vești mai puțin încurajatoare pentru locuitorii României. Începând cu luna septembrie 2023, problemele legate de aspectele materiale, printre altele, nu par să se rezolve în viitorul apropiat, iar prețurile vor continua să înregistreze creșteri. Cu toate acestea, există speranța că situația se va ameliora către sfârșitul anului, aducând oamenilor o mai mare liniște. Iată ce previziuni a făcut Carmen Harra pentru finalul anului 2023!

Ce ne aduce sfârșitul de an. Carmen Harra vine cu vești proaste pentru români

Pe măsură ce toamna se apropie, Carmen Harra a făcut previziuni pentru locuitorii României, iar veștile pe care le aduce nu sunt unele prea optimiste, din păcate. Potrivit viziunilor sale, se așteaptă noi creșteri de prețuri, iar provocările financiare ale oamenilor nu par să se rezolve în perioada imediat următoare. Similar cu anii precedenți, când atenția a fost concentrată asupra unor personalități de talie mondială, ea susține că toate privirile vor fi îndreptate către Vladimir Putin, Joe Biden și Regele Charles al III-lea.

„Toamna 2023 vine cu un timp inteligent. Energetic, este o perioadă care calmează lucrurile și aduce echilibru în lume. Mai mult ca oricând, facem descoperiri epocale, pornim spre o nouă economie. Spre o nouă monedă unică internațională, ne organizăm într-o altă direcție. Este o perioadă de de revelație, este un timp în care restructurăm conceptele greșite. Parcă ne iluminăm. O să pornim într-o altă direcție.

Pentru români, surprize, persoane noi la guvernare. Dorința de a scăpa de vechii conducători, care cred că se va manifesta la final de an 2023. Dar per total vom avea mai multe bucurii. Mai multă liniște, mai puțină suferință.

Problemele materiale nu se pot rezolva pe parcursul acestei perioade. Vor continua aspectele legate de inflație, vom vedea că prețurile continuă să se scumpească. Și asta nu e ceva care se poate rezolva pe parcursul anului care vine. Dar anul care vine are o forță, parcă o forță Divină neobișnuită. Atrăgând atenția asupra unor capete mari ale lumii, cum ar fi Biden, cum ar fi Prințul Charles și Papa de la Roma”, a declarat Carmen Harra, conform Ciao.

Cine este Carmen Harra

Carmen Harra este o clarvăzătoare și consilieră spirituală româno-americană cunoscută pentru activitatea sa în domeniul astrologiei, numerologiei și al altor practici esoterice. S-a născut pe 25 august 1959 în România și mai târziu a emigrat în Statele Unite ale Americii.

Ea este autoare a mai multor cărți de dezvoltare personală și spirituală, precum și de astrologie și numerologie. Carmen Harra a devenit cunoscută și pentru aparițiile sale în mass-media, participând la emisiuni de televiziune și radio, oferind consultații și preziceri în diverse domenii legate de viața personală, relații, carieră și evenimente globale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: