Redactia.ro
Home » Monden » Vine barza? Valentina Pelinel, dorință mare de Paști: „Cristi mai vrea copii!”

Vine barza? Valentina Pelinel, dorință mare de Paști: „Cristi mai vrea copii!”

Afaceristul Cristi Borcea are nouă copii, făcuți cu patru femei diferite și tot ar mai vrea să facă unul. Cu Valentina Pelinel, actuala lui soție, are trei copii. Un băiat în vârstă de 6 ani, Milan, și o pereche de fetițe gemene, Rania și Indira, de 3 ani.

Cristi Borcea este la cea de-a treia căsnicie și pare că și-a găsit fericirea. Fostul patron al clubului de fotbal Dinamo a mai fost căsătorit cu Mihaela Borcea (între anii 1988-2011). Pe aceasta a părăsit-o pentru Alina Vidican, iar în 2016 a renunțat și la Alina pentru fostul model internațional, Valentina Pelinel.

Fostul model internațional, soția lui Cristi Borcea, a mărturisit că nu este exclus ca numărul moștenitorilor afaceristului să crească și să aducă pe lumea încă un copil.

Valentina Pelinel: Organizarea vacanțelor e o întreagă logistică

Într-un interviu oferit pentru click.ro, Valentina Pelinel a spus că organizarea vacanțelor e o adevărată strategie. Totul depinde foarte mult de destinația aleasă. Cei mici, de exemplu, fac mai multe vacanțe în țară.

Valentina Pelinel:

Am fost cu soțul meu și aproape toți copiii. Avem mulți, și mai mici, și mai mari. Cei mici au rămas acasă, depinde de destinație, cât de departe e, e o întreagă logistică. Cei foarte mici fac mai mult vacanțe în țară și tot așa ne organizăm. Fetițele au rămas acasă ultima oară.

Modelul a mai mărturisit că nu este ușor să ai trei copii, tocmai de aceea fiecare fetiță, de exemplu, are bona ei.

Ea spune că și-a dorit să aibă copii dintr-un punct al vieții ei, dar nu a fost ceva clar stabilit.

Valentina Pelinel:

Nu m-am gândit niciodată! Dar, atunci când am simțit că vreau să am copii, am simțit cu tot sufletul. După ce s-a născut Milan parcă am simțit că nu e momentul să mă opresc. Mi-am dorit mai mult de atât. Am descoperit sentimentul maternității. Mi-am dorit să aibă frați și uite că are două surori!

Dintre cei trei copii pe care îi are cu Cristi Borcea, modelul spune că Milan, băiatul lor, este cel mai cuminte și liniștit. Rania, de exemplu, una dintre gemene, este mai năzdrăvană.

Deși viața cu trei copii nu este una tocmai ușoară, Valentina a spus că face tot ce poate. Nu se neglijează, merge la sală și încearcă să mențină un ritm echilibrat.

Valentina Pelinel:

Fac și eu ce tot ce pot! Mă duc la sală aproape în fiecare zi, dar mai am și zile când lipsesc. Încerc să mănânc sănătos. Nu-mi iese tot timpul, ăsta e adevărul, dacă am pus un kilogram-două, într-o vacanță, am grijă să le dau repede jos, să nu le țin acolo. Eu zic că echilibrul e cuvântul cheie în tot și să nu uiți să te uiți în oglindă. Că dacă mănânci, și mănânci, și mănânci….

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: