Redactia.ro
Home » Stil de viață » Viorel și-a învins handicapul din naștere și a devenit agricultor. Muncește de când se știe: ”Mi-a plăcut să nu rămân în urmă”

Viorel și-a învins handicapul din naștere și a devenit agricultor. Muncește de când se știe: ”Mi-a plăcut să nu rămân în urmă”

GALERIE FOTO (2)

Un localnic din Sânpetru de Câmpie, din judeţul Mureş, dă dovadă în fiecare zi a vieții lui că nimic nu este imposibil. S-a născut cu un handicap, iar de-a lungul timpului a fost supus la nu mai puțin de 18 operații. Nu s-a lăsat învins și a continuat să trăiască cu zâmbetul pe buze și multă speranță în suflet. Speranță că totul va fi bine. Și a fost. În prezent, acesta are o familie minunată și o afacere cu care se mândrește și pentru care muncește cât de mult poate.

Viorel muncește zilnic pe câmp

În timp ce poate multe persoane sănătoase se plâng de greutățile vieții, acest om a trecut prin multe lucruri grele, dar nu s-a lăsat înfrânt niciodată. Viorel Macarie, în vârstă de 67 de ani, este dovada vie că se pot face multe lucruri în viață, doar dacă ai ambiție și bunăvoință. Este și exemplul lui Viorel, bărbatul care și-a depășit handicapul fizic. Acum își câștigă existența prin munca pământului. Și-a făcut o plantație de aronia, pe care o îngrijește foarte bine.

În copilărie am văzut ce fac ceilalți parteneri de joacă care erau sănătoși din punct de vedere fizic și psihic și întotdeauna mi-a plăcut. Mi-a plăcut să fac, să nu rămân în urmă. A trecut timpul, mi-am format o familie cu ajutorul lui Dumnezeu.

Țineam neapărat să fac ceva pentru a contribui la întreținerea familiei, de a întreține copiii și a-i da mai departe la școli. M-am tot gândit ce aș putea să fac ca să fie în folosul și al societății, și al familiei și am găsit această modalitate de a înființa o plantație de aronia”, a povestit bărbatul, conform Antena 3.

Viorel a muncit toată viața pentru a-și câștiga existența

În ciuda handicapului cu care s-a născut, Viorel a făcut posibilul toată viața pentru a-și câștiga existența. A fost operator de film pe 16 milimetri, prelucrător de produse electrotehnice, cartonagist, apicultor și acum agricultor. „Pentru mine tot se petrece, e normal. Nu cunosc alte variante. Pentru mine așa e normal”, a mai spus Viorel, potrivit sursei citate. Vecinii spun că este un exemplu pentru comunitate, fiind un om bun, săritor, ambițios și foarte cinstit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini