Redactia.ro
Home » Știri » Viorica Dăncilă, noi declarații despre plecarea ALDE de la guvernare

Viorica Dăncilă, noi declarații despre plecarea ALDE de la guvernare

Viorica Dăncilă, noi declarații despre plecarea ALDE de la guvernare

La finalul ședinței de urgență a CExN PSD, Viorica Dăncilă a anunțat că liderii partidului au decis să rămână la guvernare chiar și după retragerea ALDE.

„Am convocat CEx în urma deciziei ALDE de a abandona responsabilitatea guvernării. În unanimitate, colegii au susţinut că trebuie să continuăm guvernarea. Avem responsabilitate faţă de cei care ne-au acordat votul în 2016, avem responsabilitate pentru implementarea programului de guvernare, o responsabilitate pe care ne-am asumat-o împreună cu ALDE, dar iată că trebuie să ducem mai departe, doar PSD. Vom continua guvernarea, vom implementa în continuare programul de guvernare, iar în eventualitatea în care ALDE decide demisia miniştrilor vor fi numiţi interimari”, a declarat. Viorica Dăncilă, într-o conferinţă de presă susţinută luni seară, după şedinţa CEx.

„Pentru noi, este o decizie de neînţeles din partea ALDE. Nu putem vorbi de restructurare, de un nou program de guvernare. Înţelegeam dacă era vorba de o candidatură. (…) Înţelegeam dacă ieşea din coaliţie pentru a-şi ridica partidul în sondaje, dar vedem că nu s-a întâmplat. Sunt lucruri pe care nu le înţelegem, dar important este care sunt următorii paşi şi ce putem face pentru România şi pentru români”, a spus preşedintele PSD.

Viorica Dăncilă, noi declarații despre plecarea ALDE de la guvernare

„Are proiecte în ministerul pe care îl conduce şi eu cred că a dat dovadă de foarte multă responsabilitate. Dincolo de acţiunile de partid trebuie să avem în vedere ceea ce se întâmplă cu imaginea României pe plan extern. Din acest considerent doamna Mănescu a decis să rămână în Guvern. În eventualitatea în care ceilalţi miniştri ALDE îşi depun demisia, sunt miniştri în Guvern care vor prelua interimar funcţiile”, a mai spus Dăncilă, conform news.ro.

Citește și: Ce spune un comerciant dintr-un târg de vechituri în care mergea Gheorghe Dincă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: