Redactia.ro
Home » Știri » Viorica Dăncilă spune adevărul despre operațiile estetice

Viorica Dăncilă spune adevărul despre operațiile estetice

GALERIE FOTO (2) Viorica Dăncilă

În ultimele săptămâni, au tot apărut zvonuri în spațiul public cum că premierul demis ar fi trecut pragul doctorului estetician de mai multe ori. Fiind întrebată de aceste zvonuri, Viorica Dăncilă spune adevărul despre operațiile estetice. Care e, așadar, adevărul?

Viorica Dăncilă și-a făcut intervenții chirurgicale?

În ultimele săptămâni s-a tot vehiculat că Viorica Dăncilă ar fi apelat la intervenții chirugicale, lucru confirmat și de anumiți medici esteticieni. Aceștia spun că fostul premier are nu una, ci mai multe intervenții la nivelul feței.

„La vârsta ei, trebuia sa aiba santul nazolabial (n.r. se întind de la aripele nazale pâna la coltul gurii. Şantul separa buza superioara de zona pometilor) vizibil si nu se vede.
„Cearcanele sunt corectate cu acid hialuronic si buzele au fost si ele modificate. Au devenit mai pline. Ridurile au fost sterse cu botox, iar în zona pometilor se observa o ridicare tot cu ajutorul inhectiilor cu acid hialuronic.

Viorica Dăncilă spune adevărul despre operațiile estetice

În ciuda faptului că aspectul ei fizic s-a îmbunătățit, zvonurile sunt false. Fostul premier a abordat această chestiune și a mărturisit că totul este o invenție, ea fiind 100% naturală.
Întrebată fiind direct de intervenții estetice Dăncilă a negat totul. „Dupa lansarea candidaturii dumneavoastra, multa lume spune ca v-ati facut implant. Aveti vreo operatie estetica?”, a fost întrebata Viorica Dancila, potrivit Kanald.

„Doamne fereste! Nimic. Absolut nimic. Va garantez. Ma astept la tot felul de acuzatii, dar ar fi incorect sa vii cu astfel de lucruri si sa nu le poti demonstra”, a raspuns Viorica Dancila.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: