Redactia.ro
Home » Știri » Update: Bărbatul a fost prins! Viorica de la Clejani a făcut public obiectul pe care medicii i l-au scos din sân fiicei sale

Update: Bărbatul a fost prins! Viorica de la Clejani a făcut public obiectul pe care medicii i l-au scos din sân fiicei sale

GALERIE FOTO (5)

UPDATE: Bărbatul pe trotinetă care a tăiat-o pe Margherita de la Clejani a fost prins în urmă cu puțin timp în trafic, în comuna Vidra, județul Ilfov. Incidentul s-a petrecut miercuri seară, în timp ce se plimba pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei.

”În urma activităților de investigare, desfășurate de polițiștii din Capitală, bărbatul a fost identificat și ulterior depistat în trafic, în comuna Vidra, județul Ilfov. Acesta a fost condus la sediul Serviciului Investigații Criminale, în vederea continuării procedurilor legale”, transmite DGPMB.

Bărbatul se numește Adrian Rădulescu și are 38 de ani.

Știrea inițială:

În urmă cu doar câteva minute, Viorica de la Clejani a făcut publică conversația dintre ea și Marga. Fiica sa i-a trimis pe Whatsapp o poză cu obiectul pe care medicii i l-au scos din sân.

„Acest obiect i-a fost scos din san fiicei mele! Mulțumesc doctorilor de la Spitalul Universitar că mi-au salvat copilul! Unii sunt atât de răi… Cum să vă bucurați și să îmi înjurați copiii pe tema acestui subiect?!

Dacă erau copiii voștri în locul Margăi ?? ! Cum puteți să vorbiți în halul asta ?! Eu acum ce să fac ?! Să- l las liber ? Să vă măcelărească și vouă copiii când merg liniștiți pe stradă? Vă mai mirați de ce nu ne mai rabdă Dumnezeu . În loc să comentați (gratis , că dacă se plătea nu mai scriați nimic ) , rugați – vă la D – zeu să va aibe copiii în pază. Mulțumesc Bunului Dumnezeu că a scăpat cu viață!“, a fost mesajul care a însoțit fotorafia.

În urmă cu trei ore, Viorica de la Clejani anunța că fiica ei este bine. Cântăreața a avut parte de mesaje de încurajare, dar, conform noii sale declarații au fost persoane care i-au dorit răul Margăi.

Bărbatul a mai atacat o tânără în vârstă de 17 ani. Este căutat de poliție

În afară de Margherita, bărbatul a mai înjughiat și o altă fată, în vârstă de 17 ani. Cele două agresiuni au avut loc pe Calea Victoriei și pe Bulevardul I. C.Brătianu. Oamenii legii au demarat o anchetă și se încearcă a se afla de ce autorul a decurs la o astfel de faptă.

”La data de 17 august a.c., în jurul orei 21:25, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 1 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o tânără, ar fi fost zgâriată cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat, care se afla în deplasare pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 1.
De asemenea, după aproximativ 10 minute, polițiștii Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi au fost sesizați de o altă femeie, despre faptul că a fost lovită cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat, care se afla în deplasare pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 3.

La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul structurilor menționate, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, care au demarat verificările. Una dintre cele două persoane vătămate a fost preluată și transportată la spital pentru îngrijiri medicale”, a transmis poliția, într-un comunicat de presă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: