Redactia.ro
Home » Monden » Viorica de la Clejani, în lacrimi la TV. Soția lui Ioniță, mărturisire sfâșietoare despre moartea tatălui ei: ”Mă simt vinovată”

Viorica de la Clejani, în lacrimi la TV. Soția lui Ioniță, mărturisire sfâșietoare despre moartea tatălui ei: ”Mă simt vinovată”

Viorica de la Clejani este încă devastată din cauza pierderii tatălui ei, răpus în urmă cu o lună din cauza virusului ucigaș Covid. Soția lui Ioniță a izbucnit în lacrimi, în direct, la TV și a făcut o mărturisire sfâșâietoare, spunând că e vinovată de moartea părintelui ei.

Pe Viorica de la Clejani o știm mereu zâmbitoare și energică, însă viața i-a dat una dintre cele mai mari lovituri în urmă cu o lună, atunci când Viorica și-a pierdut tatăl.

Tatăl Vioricăi de la Clejani a murit în urma infectării cu COVID-19, iar artista nu își mai găsește liniștea de când a rămas fără dragul său părinte, căruia i-a dedicat și o melodie când încâ acesta era încă în viață.

Invitată la o emisiunea Vorbeste Lumea de la Pro Tv, Viorica de la Clejani a izbucnit în lacrimi și a făcut o mărturisire sfâșietoare.

Viorica de la Clejani, în lacrimi la TV. Mărturisire sfâșietoare despre moartea tatălui

Viorica de la Clejani nu poate concepe pierderea tatălui ei. Îndrăgita cântăreață a declarat că îi va fi greu să mai meargă acasă fără să-I mai vadă chipul blând al tatălui ei.

Și mai dureros este că Viorica susține că se simte vinovată pentru pierderea tatălui. Artista este de părere că tatăl ei ar fi putut fi salvat, dacă ea era mai dură cu el și l-ar fi dus la spital mai devreme.

”Am pierdut cea mai importantă ființă din viața mea, tatăl meu. Abia acum înțeleg că tata nu mai e, dar eu sunt tata, am figura lui. O să îmi fie greu când merg în vizită și nu o să îl mai văd. Uitându-se la mine începe să plângă pentru că semăn atât de bine cu tatăl meu. Încerc să o încurajez și pe ea și pe frații mei. I-am zis să fie tare, că așa e lumea trecătoare, unul naște, altul moare. Am văzut la toți care suferă de cancer că îți schimbă fizionomia. Simt un sentiment de vinovație pentru că n-am fost mai aspră cu el să îl trimit la spital, i-a fost frică de covid-19. Poate îl salvam dacă îl duceam”, a mărturisit, în direct, Viorica de la Clejani.

La un moment dat, Viorica de la Clejani nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi, în direct, în momentul în care a venit vorba despre ultima piesă pe care a lansat-o, ”Tatăl meu”, mai exact chiar înainte ca părintele său să plece dintre noi.

Cu lacrimi amare curgâng șiroaie pe obraz, vedeta a dezvăluit că cea mai mare bucurie a ei este că părintele ei a apucat să audă piesa ce-i era dedicată înainte de a se stinge din viață.

”A văzut piesa tatăl meu și a început să plângă. Mă bucur că a apucat să o asculte”, a mărturisit Viorica de la Clejani cu ochii în lacrimi, la Vorbeste Lumea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: