Redactia.ro
Home » Monden » Viorica Vodă neagă că ar fi agresat-o pe Lia Bugnar: „Este o eroare”

Viorica Vodă neagă că ar fi agresat-o pe Lia Bugnar: „Este o eroare”

GALERIE FOTO (3)

Viorica Vodă a fost implicată într-un scandal uriaș de când Lia Bugnar a acuzat-o că ar fi agresat-o, în parc, în timp ce-și plimba câinele. Iată că aceasta neagă evenimentul!

Lia Bugnar, acuzații șocante la adresa Vioricăi Vodă

Viorica Vodă este, din nou, în centrul unui scandal. Aceasta a provocat o adevărată controversă la premiile Gopo unde a dezvăluit că a fost hărțuită sexual. Acum, actrița Viorica Vodă este acuzată că a agresat-o pe regizoarea Lia Bugnar, în timp ce se plimba prin parc. Întâmplarea a devenit extrem de virală.

Lia Bugnar a povestit, pe conturile sale de socializare, că a fost agresată, în parc, în timp ce își plimba cățelul, de actrița Viorica Vodă. Din postarea făcută pe rețelele de socializare reiese un comportament tulburător de agresiv față de colga sa de breaslă:

„M-a luat din prima, abrupt, fără introduceri. N-ai fost în stare să faci copii și de-asta ți-ai luat câine? (…) Tu plimbi câinele, de stearpă ce ești, stearpă și ca femeie și ca artist, scrii piesulicile-alea prin undergruound pe-acolo din frustrări de stearpă și urâta ce ești, da’ n-ai talent, talentu’ dacă nu-l ai, nu ți-l da nimeni, te-ai înconjurat de gașca aia de lezbiene și faceți voi gunoaiele-alea de spectacole, că n-am avut loc la Godot de tine. (…)

Fă, ferentaristo, zice, ești o ratată penibilă, stearpă, care n-a avut niciodată talent și care s-a refulat în scris prost și ți-ai găsit toate lezbienele în jurul tău. (…) Lipsa punctuației are legătură strânsă cu ritmul în care vorbea și sarea de la o idee la alta. (…) Acest monolog exista si pe suport audio-vizual”, povestește Lia Bugnar pe contul ei de socializare.

Lia Bugnar: „Din când în când să mă facă cineva stearpă, curvă și lezbiană”

Lia Bugnar crede că evenimentul este, de fapt, o repercursiune asupra faptului că nu i-a luat apărarea Vioricăi Vodă în momentul în care aceasta povestea de hărțuirea sexuală, la premiile Gopo.

Atunci când a primit un comentariu pe Facebook, cum că ar fi trebuit să fie mai înțelegătoare cu Viorica Vodă, Lia Bugnar a reacționat imediat:

„Toată lumea s-a repezit să-l terfelească pe Vizante, pe Mara Nicolescu, ba chiar și pe Nae Caranfil că n-au empatizat suficient. Au fost mii de mesaje de ură. Și toată lumea a lăudat-o pentru curajul de a spune ce a trăit. Eu am fost hărțuită și agresată noaptea pe stradă timp de un sfert de ora (am filmarea) și am avut curajul să spun acest lucru.

Considerați că ar fi trebuit să mă comport că și când n-am pățit asta? Să mi se pară că așa e normal pe stradă, din când în când să mă facă cineva stearpă, curvă și lezbiană (ca să aleg doar câteva dintre cele proferate) și eventual să mă bucur că eram cu un bărbat lângă mine și aveam și doi câini mari cu noi?”, a mai spus Lia Bugnar.

Actrița Kiki Cioran

„Lia Bugnar sa stii ca si pe mi e m a facut stearpa de cateva ori, chiar doamna cu pricina ”, a spus aceasta.
Sursa foto: Facebook Lia Bugnar

„Pentru ca postarea mea cu patania de aseara a fost urmata de foarte multe comentarii, vreau sa pun o intrebare celor care spun ca „e clar ca femeia are probleme si trebuie trecut cu delicatete peste”. Intrebare: daca agresorul de aseara ar fi fost un barbat si nu o femeie, ati fi considerat de asemenea ca trebuie sa trec cu delicatete peste? Sau ar fi urlat internetu’ de indignare? Intreb”, a mai scris aceasta, într-o postare pentru a explica încă o dată gravitatea problemei.

Sursa foto: Facebook Lia Bugnar

Viorica Vodă neagă că ar fi agresat-o pe Lia Bugnar

Viorica Vodă a neagat întreaga povestire a Liei Bugnar, în ciuda faptului că regizoarea a precizat că are și filmată întreaga scenă din parc, datorită însoțitorului ei care a scos rapid telefonul să surpindă agresiunea.

„Nu am ce să comentez. Nu știu despre ce este vorba, îmi pare rău. Chiar nu știu, nu mă interesează, cred că este o eroare. O zi bună, la revedere”, a spus Viorica Vodă pentru „Fanatik”.

Viorica Vodă, scandal de proporții mari la premiile Gopo

Viorica Vodă a făcut dezvăluiri uriașe pe scena de la Gala Gopo, în care a povestit că a avut nevoie de tratament psihologic, deoarece ar fi fost hărțuită sexual. Aceasta a făcut referire la oamenii dn industria în care lucrează:

„Nu eram pregătită pentru tot ce a însemnat expunere și consecințele expunerii. Am făcut psihoterapie ani de zile pentru hărțuirea sexuală din sistem, nu din afara lui. Sunt foarte mulți directori de teatru, regizori, care se pare că m-au confundat cu personajul, atât de credibilă am fost”, a spus actrița Viorica Vodă, la Gopo.

 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: