Redactia.ro
Home » Monden » Visezi să îl cunoști pe Cristiano Ronaldo? Află cum poți lucra pentru el! Fotbalistul oferă o leafă de 6.000 de euro pe lună

Visezi să îl cunoști pe Cristiano Ronaldo? Află cum poți lucra pentru el! Fotbalistul oferă o leafă de 6.000 de euro pe lună

Visezi să îl cunoști pe Cristiano Ronaldo? Află cum poți lucra pentru el! Fotbalistul oferă o leafă de 6.000 de euro pe lună. Iată toate detaliile!

Cristiano Ronaldo caută personal și plătește bine! Fotbalistul oferă o leafă de 6.000 de euro pe lună

Potrivit ziarului spaniol ABC, Cristiano Ronaldo și iubita sa, Georgina Rodríguez, sunt dispuși să plătească 6.000 de euro pe lună pentru fiecare dintre cei patru angajați pe care îi angajează, printre care un majordom și un bucătar. Un salariu mare care include, așa cum se obișnuiește în aceste cazuri, acorduri de confidențialitate.

Ziarul susține că angajarea personalului sugerează că vedeta portugheză s-ar putea muta în curând în Portugalia. Copiii cuplului sunt deja înscriși la școala Colégio St. Julian’s, din Carcavelos, pentru următorul an școlar.

Cristiano Ronaldo deține un conac de lux

Cel mai recent conac pe care Ronaldo și Georgina îl construiesc în Portugalia este situat în Quinta da Marinha, în Cascais, și a avut un buget inițial de 12 milioane de euro, valoare care a crescut, între timp, la aproximativ 21 de milioane de euro.

Casa este situată pe un hectar de teren și va avea o suprafață de aproximativ 3.000 de metri pătrați.

Ce cadou a primit fotbalistul de Crăciun

După ce s-a lăudat pe contul său de Instagram cu cadourile somptuoase de Crăciun, Georgina Rodriguez a postat un videoclip în care a arătat cadoul surpriză pe care l-a cumpărat pentru partenerul ei, Cristiano Ronaldo.

Georgina apare în filmulețul care arată decorarea mesei de Crăciun, mai multe lumânări fiind așezate în mijloc, culoarea albă predominând.

Apoi apare Ronaldo, cu una dintre fiicele sale în brațe, iar întreaga familie merge cu el în jurul grădinii.

Ronaldo a fost luat prin surprindere când a văzut un Rolls Royce Dawn 2022, evaluat la aproximativ 356.000 de dolari, legat cu o panglică roșie.

Acest Rolls Royce Dawn poate atinge 100 km/h în 4,9 secunde, cu o viteză maximă de 250 km/h. Are un ecran de 10,5 inci, iar deschiderea acoperișului retractabil durează 22 de secunde.

„Mulțumesc, dragostea mea”, a scris Ronaldo pe Instagram, unde a distribuit o fotografie cu noua sa mașină.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Georgina Rodríguez (@georginagio)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: