Redactia.ro
Home » Știri » Viteza excesivă și poleiul i-au adus sfârșitul unei tinere din Iași. Motivul sfâșietor pentru care nu purta centura de siguranță

Viteza excesivă și poleiul i-au adus sfârșitul unei tinere din Iași. Motivul sfâșietor pentru care nu purta centura de siguranță

Mihaela

România se află pe primul loc în Europa pe lista deceselor provocate în urma accidentelor rutiere. Destinul unei familii din Iași s-a schimbat la 180 de grade în ziua Sfântului Nicolae. Excesul de viteză și drumul acoperit de polei au fost cele două elemente care i-au adus sfârșitul timpuriu Mihaelei, o mamă de 29 de ani. Motivul pentru care Mihaela nu purta centura de siguranță este unul la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Viteza excesivă și poleiul de pe carosabil – rețeta pentru o tragedie rutieră

În jurul orei 9 dimineața, Mihaela s-a urcat la volanul mașinii sale și a plecat din comuna Prisăcani către Iași. A decis să meargă prin comuna Țuțora în încercarea de a ajunge mai repede la locul de muncă pentru că deja se afla în întârziere o oră. Din nefericire, carosabilul era acoperit de polei, iar Mihaelea gonea cu viteză mare. Într-un moment de neatenție, Mihaela a pierdut controlul volanului și a intrat într-un capăt de pod. Înainte de a se lovi de pod, mașina Mihaelei s-a izbit de un stâlp. Impactul a fost unul devastator, iar medicii nu au putut face nimic pentru a salva viața femeii.

Soțul Mihaelei a ajuns imediat la locul tragediei și s-a prăbușit lângă trupul soției sale. Echipajul  SMURD a trebuit să intervină pentru a-l calma și a-i explica faptul că soția lui murise. Inițial, bărbatul se afla în stare de șoc și striga revoltat de ce nimeni nu intervine să-i acorde o mână de ajutor Mihaelei.

Mihaela era o soție iubitoare și o mamă-model

Femeia a lăsat în urmă un copil de doar trei ani care va crește fără mamă. În plus, conform spuselor propriei familii, Mihaela era însărcinată cu un al doilea copil, acesta fiind motivul pentru care nu purta centura de siguranță în momentul impactului puternic.

Vecinii Mihaelei susțin că aceasta era o soție iubitoare și o mamă-model. Ei o văzuseră pe tânără cu doar câteva ore înainte de producerea accidentului. Ea participase la slujba de la biserică în ajuns de Sfântul Nicolae alături de soțul ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini