Redactia.ro
Home » Monden » Viviana Sposub atentează la bărbatul altei vedete, după ce l-a luat pe Burcea, care a fost însurat cu Andreea Bălan?

Viviana Sposub atentează la bărbatul altei vedete, după ce l-a luat pe Burcea, care a fost însurat cu Andreea Bălan?

Viviana Sposub a format un cuplu cu actorul George Burcea din vara anului 2020 până în vara anului acesta. Bărbatul a început o relaţie cu bruneta după ce a divorţat de Andreea Bălan.

Relaţia dintre cei doi este foarte tumultuoasă, mai ales după ce s-a zvonit că s-au despărţit, apoi că s-au împăcat din nou.

Viviana Sposub, într-o relaţie cu Tuncay Ozturk?

Mai nou, despre fosta concurentă de la „Ferma vedetelor” s-a spus că s-ar fi cuplat cu Tuncay Ozturk, fostul soţ al Andreei Marin.

Tuncay Ozturk și Andreea Marin au format un cuplu din 2013 până în 2016. S-au căsătorit în ianuarie 2014, iar prezentatoarea TV a depus actele de divorț în octombrie 2016, după aproximativ trei ani de căsnicie.

Recent, despre bărbat s-a speculat că ar forma un cuplu cu Viviana Sposub. Cu toate acesta, Viviana a explicat că relația dintre ei este strict profesională.

Viviana Sposub neagă orice aventură cu Tuncay

Viviana Sposub a spus că nu există nicio legătură amoroasă între ea și fostul soț al Andreei Marin. Dimpotrivă, faptul că a fost văzută mergând des în clinica acestuia are legătură cu o problemă de sănătate cu care se confruntă.

Bruneta a mărturisit că are o problemă la genunchi și merge la clinica lui Tuncay Ozturk pentru ședinețe de recuperare.

Nici nu pot să-mi închipui cum niște oameni pot inventa în fiecare zi câte o nouă poveste falsă despre viața mea personală sau profesională.

De câteva luni mă confrunt cu dureri la genunchi și merg la clinica domnului Tuncay Ozturk pentru recuperare.

Foarte mulți urmăritori mi-au scris că au aceeași problemă ca mine și că sunt interesați de recuperarea mea, așa că am postat diferite materiale filmate în timpul procedurilor pe care le fac la clinică.

Nu m-am gândit nicio secundă că cineva ar putea transforma această situație într-un titlu de tabloid.

E strigător la cer ca orice bărbat cu care interacționez, fie Tuncay Ozturk, Saint Levant, colegi de muncă, antrenori de Fitness, prieteni, colaboratori etc., să fie catalogat ca noul meu iubit.

Să crezi că o femeie nu poate avea cu un bărbat nicio altfel de relație decât una amoroasă este pur misoginism. Atâta timp cât o informație nu vine de la mine, 100% este falsă!”, a explicat Viviana Sposub, potrivit Playtech.

S-a despărţit de George Burcea

După aproximativ trei ani de relație în care au discutat despre căsătorie și despre întemeierea unei familii, Viviana Sposub s-a despărțit de George Burcea. Prezentatoarea TV a anunțat despărțirea pe Instagram.

„Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi. Ne surprinde în fiecare clipă și ne oferă experiențe menite să ne dezvolte. Eu și George nu mai formăm un cuplu. Suntem recunoscători pentru tot ce am trăit împreună.

Vă mulțumim că ne-ați fost alături pe parcursul celor trei ani. E o perioadă în care ne dorim discreție și intimitate”, a scris Viviana Sposub pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: