Redactia.ro
Home » Monden » Viviana Sposub, dezvăluiri din relația amoroasă: „Eu îmi arunc șosete, chiloți, tot arunc alandala! E foarte atent, nu-mi zice nimic, le strânge, spală, George este bărbatul perfect”

Viviana Sposub, dezvăluiri din relația amoroasă: „Eu îmi arunc șosete, chiloți, tot arunc alandala! E foarte atent, nu-mi zice nimic, le strânge, spală, George este bărbatul perfect”

Viviana Sposub și George Burcea formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz.  George Burcea a divorțat oficial de Andreea Bălan, iar fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” se visează mireasă alături de el, deoarece relația lor este armonioasă și prosperă, deși au trecut și ei prin momente grele.

Viviana Sposub, dezvăluiri din relația cu George Burcea

Viviana a povestit faptul că George este foarte atent cu ea, proclamându-l bărbatul perfect:

„Eu îmi arunc șosete, chiloți, tot arunc alandala! E foarte atent, nu-mi zice nimic, le strânge, spală, George este bărbatul perfect, deși imaginea publică nu a fost pe măsură! Probabil și el mă laudă la fel de tare, pentru că noi ne-am potrivit.

Ne-am văzut, ne-am plăcut, ce rămâne de făcut? Știi că eu l-am pupat prima dată? Eu am făcut primul pas, îmi trimitea niște semnale, dar nu știam exact! L-am luat, l-am pupat și aia a fost! Aia e ziua noastră aniversară, ziua în care l-am pupat. Și în curând facem doi ani!”, a mărturisit Viviana Sposub pentru Cancan.

Viviana Sposub: „De când sunt cu George și văd cum e viața de părinte…”

Viviana Sposub și George Burcea se pregătesc de pasul cel mare, însă înainte de toate doresc să-și mai rezolve mici probleme de cuplu. În legătură cu viața de părinte, vedeta spune că va mai aștepta:

„Normal că, iubind pe cineva, că îl iubesc foarte mult, normal că mi-aș dori să mă căsătoresc, dar nu vreau să grăbesc lucrurile! Mai ales că a avut și toată situațiunea asta pe care a trebuit să o rezolve și am zis că n-are rost să ne grăbim, că tot împreună suntem.

La fel și cu copiii, când vrea Domnul, mai încolo. Eu îmi doream copii de pe la 20 de ani, atunci nu aveam cu cine. Și îmi doream mulți copii, vreo cinci. De când sunt cu George și văd cum e viața de părinte și petrec timp cu cele mici, îmi dau seama că e o responsabilitate foarte mare, viața ta se învârte în jurul copiilor! Și probabil o să mai aștept câțiva ani!”, a mai dezvăluit Viviana Sposub, pentru aceeașisursa citată anterior.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Viviana Sposub (@viviana.sposub)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: