Redactia.ro
Home » Monden » Vlad Gherman este în doliu. Bunica actorului a încetat din viață, iar el i-a făcut un ultim omagiu

Vlad Gherman este în doliu. Bunica actorului a încetat din viață, iar el i-a făcut un ultim omagiu

GALERIE FOTO (3)

Vlad Gherman a transmis în această un mesaj plin de durere. Bunica sa, una dintre cele mai dragi persoane lui, a încetat din viață. Bătrâna a pierdut lupta cu Covid-19, iar nepotul său a simțit să-și transmită emoțiile care-l încearcă în acest moment în mediul online. I-a adus și un ultim omagiu: câteva fotografii în care apar amândoi, fericiți că puteau petrece timp împreună.

Vlad Gherman este în doliu. Bunica actorului a încetat din viață, iar el i-a făcut un ultim omagiu

Vlad Gherman trece prin momente deosebit de dificile, după ce bunica sa a încetat din viață. Actorul și-a găsit puterea să împărtășească acest moment cu urmăritorii săi din mediul online, unde a postat și câteva fotografii alături de cea pe care a iubit-o atât de mult.

Din mesajul plin de durere al lui Vlad reiese faptul că bătrâna a fost diagnosticată cu Covid-19, iar în cele din urmă organismul său a cedat. Actorul nu s-a așteptat niciun moment la o asemenea pierdere, mai ales că este vaccinat cu toate cele 3 doze și nu a crezut că virusul poate fi atât de agresiv.

„Daca m-ar fi intrebat cineva ce cred eu despre Covid…as fi spus ca nu e asa o mare scofala. Da, sunt triplu vaccinat si da, cred ca exista virusul asta, dar nu ma asteptam sa fie atat de nemilos. Cu sufletul rupt in bucati va spun ca bunica mea a fost doborata de acest virus”, a spus Vlad Gherman pe Instagram.

Vlad Gherman a relatat și cum a fost ultima săptămână pentru bunica sa, care a fost internată la ATI. După ce a ajuns la spital, a fost necesară intubarea sa, iar plămânii i-au cedat. Inima sa a încetat să bată în timp ce era sedată, așa că nu a simțit nicio durere.

„S-a intamplat atat de repede si nu a fost foarte dureros pentru ea, dar a fost devastator pentru noi. In mai putin de o saptamana plamanii ei au incetat sa isi mai indeplineasca functia. Intubata la ATI, sedata, parca visand ceva frumos, s-a dus langa bunicul meu si langa surorile ei. 🙏🏼”, a mai spus el.

Vlad Gherman se va retrage din activitatea sa pentru zilele ce vor urma

Deoarece este o perioadă foarte dificilă pentru el, Vlad Gherman și-a înștiințat publicul de pe Instagram că va fi absent câteva zile. Are nevoie de liniște, însă va reveni vineri pe canalul său de Youtube cu videoclipul noii sale melodii.

În încheiere, actorul și-a dorit să transmită și o atenționare urmăritorilor săi legată de Coronavirus. I-a sfătuit să fie atenți la sănătatea lor și să facă tot posibilul să se protejeze.

„Sfatul meu: vaccinati, nevaccinati…aveti grija de voi si de cei dragi voua pentru ca virusul asta e cat se poate de real…
O sa iau o scurta pauza de social media, dar in continuare promit sa vin cu videoclipul noii piese vinerea asta pe canalul meu de Youtube. Va multumesc!”, a încheiat Vlad Gherman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: