Redactia.ro
Home » Monden » Vlad Gherman, în lacrimi. Bunica actorului s-a stins din viață

Vlad Gherman, în lacrimi. Bunica actorului s-a stins din viață

Vlad Gherman, in doliu

Tânărul actor, Vlad Gherman trăiește o perioadă cumplită după ce bunica s-a stins din viață. Actorul a postat la scurt timp de la pierderea acesteia, durerea pe care o simte pe rețelele de socializare. Femeia care l-a crescut și la educat atât de frumos, a murit.

Vlad Gherman, în lacrimi. Bunica actorului s-a stins din viață

La un moment dat, toți trecem prin situația în care pierdem pe cineva drag, iar acest lucru este inevitabil. Vlad Gherman, trăiește o perioadă dificilă după ce femeia care l-a crescut, s-a stins din viață vineri. Cu sufletul plin de durere, Vlad a publicat una dintre ultimele fotografii cu cea care l-a educat precum o mamă. Coco, așa cum o striga actorul, a avut grijă de Vlad încă de pe vremea când acesta era un bebeluș. Imaginea postată pe rețelele de socializare i-a emoționat pe urmăritorii actorului. “Vei rămâne mereu în inima mea așa cum ai fost tu: zâmbitoare și iubitoare. Tu mi-ai citit prima poveste, tu îmi dădeai laptele cu ciocolată în biberon, tu mă făceai să râd și când eram supărat. Bunica mea iubită… de astăzi, ești un înger!”, a fost mesajul plin de durere al actorului.

https://www.instagram.com/p/CGriJuLAOy-/?utm_source=ig_embed

Mesaje de condoleanțe pentru Vlad

În aceste momente de cumpănă, iubita sa, Cristina Ciobănașu este alături de el. Vlad a primit multe comentarii pozitive de la apropiați și fani, dar și de la artistul Lino Golden.Sincere condoleanțe, Vlad! Dumnezeu să o odihnească în pace! De astăzi, ai un înger păzitor acolo, Sus!”, “Dumnezeu să o ierte, condoleanțe! Și eu mi-am pierdut bunica, știu cum este”, “Sincere condoleanțe!!! Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace, iar vouă să vă dea putere să puteți trece peste această durere și pierdere grea!!!” sunt trei dintre comentariile strânse de postarea sfâșietoare de pe Facebook a actorului.

În urmă cu doar câteva săptămâni, actorul a postat pe Instagram câteva fotografii cu Coco. Acesta a scris un mesaj emoționant. “Am venit în vizită la bunicile mele. Ea e Coco. Ea m-a crescut de când eram bebeluș. Viața inversează rolurile de la un moment dat, iar acum a venit rândul meu să stau lângă ea, în ultimele ei clipe”, a scris Vlad la acea vreme.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: