Redactia.ro
Home » Monden » Vlad Gherman, în lacrimi pe Instagram: „Și băieții plâng câteodată”

Vlad Gherman, în lacrimi pe Instagram: „Și băieții plâng câteodată”

GALERIE FOTO (2) Vlad Gherman

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu și-au luat fanii prin surprindere atunci când au decis să se despartă la începutul anului 2021 după o relație de aproape un deceniu. Cei doi sunt astăzi fericiți separat, fiecare dintre ei având un alt partener de viață. Vlad nu poate uita, însă, rănile trecutului și transmite un mesaj important celor care îi urmăresc activitatea de pe rețelele de socializare.

Vlad Gherman a apelat la psiholog după despărțirea de Cristina Ciobănașu

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au decis să se despartă în anul 2021, după ce au ajuns la concluzia că obiectivele lor nu mai coincid. Separarea a fost una foarte dureroasă pentru Vlad, iar actorul avut nevoie de ajutorul unui psiholog pentru a procesa trauma pe care o traversa. Actorul vorbea, cu sinceritate, despre faptul că ajunsese să bea destul de mult la scurt timp după separare. Timpul a trecut, rănile s-au vindecat, însă Vlad nu uită lecția pe care a învățat-o. Aceea că nu este o rușine să ceri ajutor specializat atunci când te simți depășit de situație.

Pentru a-și face mai bine înțeles punctul de vedere, Vlad a distribuit mai multe imagini fanilor, din perioada despărțirii. În multe dintre cadre, Vlad are un chip abătut, iar lacrimile din ochi îi sunt evidente. Actorul menționează că și băieții plâng câteodată, așa cum spun cei de la Holograf!

Vlad Gherman
Vlad Gherman a vorbit fanilor despre durerea pe care a resimțit-o după despărțirea de Cristina Ciobănașu

Vlad și-a deschis sufletul în fața fanilor

„Da, ăsta am fost eu! Așa arătam după despărțirea care m-a lovit, peste care n-aș fi putut să trec dacă nu aveam alături de mine oameni cu care să vorbesc sau care să mă înțeleagă sau dacă, pur și simplu, nu lăsam emoțiile să iasă afară din organism. Sfatul meu este să plângeți! Așa cum spunea și o piesă celebră „Și băieții plâng câteodată” și nu e absolut nimic rușinos în asta, din contră, ar trebui să nu ne fie rușine să ne expunem emoțiile, să ne lăsăm să fim vulnerabili, să vorbim deschis despre problemele care ne macină”, a spus Vlad Gherman.

În prezent, Vlad Gherman formează un cuplu alături de colega sa de breaslă, actrița Oana Moșneagu. Povestea lor evoluează cu pași repezi, iar cei doi locuiesc deja împreună și sunt proprietarii unei pisicuțe adorabile!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: