Redactia.ro
Home » Știri » Vladimir Putin ar urmări să împartă Ucraina în două, scrie presa ucraineană

Vladimir Putin ar urmări să împartă Ucraina în două, scrie presa ucraineană

Vladimir Putin ar urmări să împartă Ucraina în două

Vladimir Putin ar urmări să împartă Ucraina în două. Presa ucraineană a anunțat că președintele Rusiei ar dori să împartă Ucraina în două. Un alt obiectiv ar fi capturarea liderului țării, Vladimir Zelensky și de a-l obliga să semneze acorduri de capitulare în condițiile Rusiei.

Vladimir Putin ar urmări să împartă Ucraina în două, scrie presa ucraineană

Vladimir Putin a atacat Ucraina joi dimineață. Mii de cetățeni ucraineni au fugit din calea războiului și așteaptă de ore întregi să părăsească Ucraina. Președintele Rusiei a provocat panică la nivel european, iar țările vecine îi cer lui Putin să își retragă forțele militare și să înceteze atacurile. Presa ucraineană scrie că liderul Rusiei ar urmări să împartă Ucraina în două, la fel ca Germania de Vest și de Est sau al Coreei de Nord și de Sud. De asemenea, un alt obiectiv militar ar fi capturarea actualei conduceri ucrainenă și să o oblige să semneze acorduri de capitulare în condițiile Rusiei. Dacă autoritățile ucrainene se evacuează, este posibil ca unul dintre politicienii marionetă ai Moscovei să preia conducerea guvernului, iar argumentul va fi că guvernul și-a părăsit cetățenii.

Serviciile secrete ucrainene au dezvăluit un presupus plan pe care l-ar urmări liderul rus, iar acesta ar fi controlarea Kievului. Trupele ruse ar urma să încerce să preia controlul asupra unuia dintre cele două aeroporturi din Kiev, iar 10.000 de trupe speciașe ar urma să fie transportate în capitala ucraineană cu avioane Il-76, împreună cu vehicule blindate ușoare. Militarii ruși ar urma să blocheze Kievul, punctele de comandă și să arunce în aer depozitele de muniții. Acest lucru ar crea un adevărat haos, iar cetățenii ar fi și mai speriați. Totodată, rușii ar plănui să blocheze autostrăzile, iar acest lucru ar complica deplasarea trupelor ucrainene pe artelele din Kiev.

Rușii au intrat în Kiev

Războiul din Ucraina continua în a doua zi cu explozii puternice în Kiev și în jurul capitalei Ucrainei. În urmă cu puțin timp, armata rusească a intrat în Kiev și bombardează gazoductele și liniile electrice din regiunea Harkov. Sirele sună în Kiev după ce rușii au intrat în capitala Ucrainei. În această zonă se duc lupte grele, anunță armata ucraineană, care încearcă să facă față asaltului rus.

Peste 15.000 de ucraineni au intrat începând de joi în Republica Moldova, dintre care circa 3.000 au trecut în România. Cetățenii ucraineni care sosesc în România vor fi scuțiti de carantina din cauza COVID-19. Casa Alba a condamnat Rusia pentru civilii de la Cernobîl care ar fi luați ostatici de forțele ruse. Militarii ruși au preluat controlul în sudul Ucrainei, Cernobîl și Insula Șerpilor, iar prima zi de război s-a încheiat cu sute de persoane arestate în multe orașe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: