Redactia.ro
Home » Știri » Vladimir Putin, noi planuri pentru a învinge Ucraina. Ce măsuri a luat liderul de la Kremlin

Vladimir Putin, noi planuri pentru a învinge Ucraina. Ce măsuri a luat liderul de la Kremlin

Vladimir Putin, declarat inapt de KGB

Vladimir Putin, noi planuri pentru a învinge Ucraina. În urmă cu 19 zile, Vladimir Putin a ordonat invadarea Ucrainei. A fost momentul în care viața tuturor locuitorilor ucraineni s-a schimbat radical. Furios că planurile nu au funcționat așa cum și-a dorit, liderul rus ar implementa o nouă schemă de atac pentru a învinge Ucraina.

Vladimir Putin, noi planuri pentru a învinge Ucraina. Ce măsuri a luat liderul de la Kremlin

Vladimir Putin a reușit să bage spaima în tot continentul. Pe 23 februarie, liderul de la Kremlin a ordonat atacarea Ucrainei. De atunci, ucraineii trăiesc clipe de coșmar, iar unii chiar și-au pierdut viața într-un război de-a dreptul sângeros. Armatele ruse ucid civili și copii, și bombardează maternități, școli și spitale. Recent, președintele rus a declarat că este de acord ca armamentul capturat de la ucraineni să fie transferat în republicile separatiste din Donbas. De asemenea, Vladimir Putin vrea să trimită peste 16.000 de voluntari să lupte în războiul din Ucraina. „Dacă vedeţi că există oameni care îşi doresc să meargă acolo şi să ajute poporul din Donbas ca voluntari, mai ales fără să ceară bani pentru asta, atunci ar trebui să le îndeplinim dorinţa şi să îi ajutăm să ajungă în zona de conflict„, a mărturisit Vladimir Putin.

Vineri, Vladimir Putin a purtat mai multe discuții cu președintele din Belarus, pe fondul războiului din Ucraina. Liderul de Kremlin și-a spus punctul de vedere și cu privire la sancțiunile primite din partea oficialilor. Putin a mărturisit că toate sancțiunile impuse împotriva țării sale reprezintă, de fapt, o oportunitate. „Ultimii ani ne arată că, de fiecare dată când ţările vestice au impus sancţiuni împotriva noastră, am dobândit noi competenţe şi le-am dezvoltat pe cele mai vechi la nivel tehnologic”, a declarat Vladimir Putin.

Alexander Lukanșenko, președintele Belarus susține că se bucură de începerea războiului în Ucraina, menționând faptul că invazia trupelor rusești ar motiva activitatea centralelor nucleare din țara vecină, dar și riscurile biologice.

Putin i-a arestat mai multi generali ruși

Vladimir Putin a „distrus” departamentul de informații externe al Serviciului Federal de Securitate, și a ordinat arestarea la domiciliu a mai multor comandanți. „Putin pare să fie cu adevărat nemulțumit de FSB în Ucraina: a atacat Serviciul 5 SOiMS (ramura de informații externe a FSB). Serghei Beseda, șeful Serviciului, și adjunctul său Bolukh, au fost plasați în arest la domiciliu, potrivit surselor mele din interior, a scris Andrei Soldatov, jurnalist de investigații și expert în serviciile secrete ruse.

Potrivit mai multor analize occidentale, armata rusă se confrută cu mai multe probleme în domeniul informațional în Ucraina. Pe lângă condițiile meteo nefavorabile avansului de blindate, și ucrainenii ar fi reușit să opună rezistență credibilă, executând atacuri coordonate împotriva convoaielor rusești. SUA estimeză că 8% din activele militare ruse utilizate în atacul asupra Ucrainei ar fi fost distruse sau inoperabile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: