Redactia.ro
Home » Știri » Vladimir Putin nu mai are scăpare! Când se va prăbuși Rusia

Vladimir Putin nu mai are scăpare! Când se va prăbuși Rusia

Profesorul Mircea Coșea anunță prăbușirea Moscovei. Acesta explică toți factorii care împing Rusia către declin și instabilitate. Totodată îndetaliază modul în care a fost afectată Federația Rusă de acest război, dar și când prevede el terminarea acestuia.

Rusia, lovită de o criză fără precedent

Mircea Coșea explică faptul că Federația Rusă trece printr-o criză de nedescris, mai ales că are o economie subdezvoltată iar atunci când Europa va găsi o cale de a reduce din importuri, Rusia va fi răpusă.

„Federația Rusă e deja lovită. Lucrurile în economia Rusiei merg foarte prost, în ciuda propagandei care arată fel de fel elemente prin care Rusia se apară. Și unele sunt chiar interesante: temporar, rubla are o dinamică crescătoare, se câștigă foarte mult din exportul de gaz și de petrol.

Federația Rusă este într-o mare criză și va fi din ce în ce mai mult în criză, pentru că Federația Rusă este o economie slab dezvoltată, care trăiește din export din materie primă – energie, în cazul de față, și nu numai. Deci, în momentul în care Europa va găsi o cale pentru a reduce acest import, lucrurile se vor agrava pentru Rusia”, a spus acesta conform „capital.ro”

Mircea Coșea: „Dacă nu beneficiază de tehnica modernă”

Mircea Coșea explică faptul că Rusia trăiește cel mai mult din exporturi și că va ajunge să aibă probleme grave dacă nu adoptă o tehnică modernă, deoarece atât domeniile auto, aeronautică cat și cele de înarmare sunt destul de primitive:

„În al doilea rând, Rusia este o țară care trăiește din import mare de completare. Ce înseamnă asta? Înseamnă că produsele pe care ei le fac au o marjă mergândă între 25 până la 40% import de completare tehnică modernă, mergând de la informatică, cip-uri și așa mai departe.

Deci, sistarea importului de asemenea produse va reduce capacitatea industrială a Rusiei în câteva domenii-cheie, cum ar fi auto, aeronautică, înarmare. Dar nu numai atât, nu numai că o va reduce, o va duce pe un stadiu inferior de dezvoltare, pentru că produsele lor vor fi din ce în ce mai primitive, dacă nu beneficiază de tehnica modernă”, a mai declarat, într-un interviu acordat pentru „bugetul.ro”.

Rusia va fi răpusă până la finalul anului

Mircea Coșea consideră că Rusia va fi doborâtă de toate sancțiunile care s-au luat în decursul acestui an:

„Deci, pe termen mediu, eu spun până la sfârșitul acestui an, vom vedea efecte foarte grave asupra economiei rusești, chiar dacă în anumite domenii ea poate să facă față, mizând pe capitalul care l-a ascuns în diferite bănci, sub nume străin, în lume, pe vânzarea de aur, care nu mai merge atât de bine, și pe vânzarea de materii prime, care, chiar dacă va ceda în Europa, se va mări în Asia, la principalii cumpărători care sunt India și China”, a mai precizat el pentru aceeași sursă. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: