Redactia.ro
Home » Știri » Vladimir Putin ripostează la ironiile liderilor G7: „Să renunțați la abuzul de alcool, la alte obiceiuri proaste” 

Vladimir Putin ripostează la ironiile liderilor G7: „Să renunțați la abuzul de alcool, la alte obiceiuri proaste” 

Vladimir Putin a dat ordinul final

Vladimir Putin a ripostat la liderii occidentali care i-au ironizat imaginea de macho în această săptămână, spunând că ar fi „dezgustător” să îi vadă dezbrăcându-se.

Această afirmație vine după ce liderii de la summitul G7 au ironizat tendința președintelui rus de a poza topless. Președintele Rusiei a sugerat că omologii săi ar trebui să renunțe la alcool și să facă mai mult sport. Iată toată declarația!

Vladimir Putin ripostează la ironiile liderilor G7

Putin a respins comentariile lui Boris Johnson din Marea Britanie, care a spus că nu ar fi invadat Ucraina dacă ar fi fost femeie.

La o conferință de presă, Putin a spus că acest lucru „nu este corect”, argumentând că Margaret Thatcher „a decis să înceapă ostilitățile” în Războiul din Falklands.

Domnul Putin a fost fotografiat de mai multe ori fără cămașă în presa de stat rusă, inclusiv în timp ce călărea un cal, purta o pușcă de vânătoare și mergea la pescuit. Fotografiile au fost interpretate pe scară largă ca fiind o încercare a președintelui rus de a proiecta un sentiment de masculinitate care îi atrage pe mulți ruși.

La summitul G7 din Germania de la începutul acestei săptămâni, dl Johnson l-a atacat, glumind că liderii ar trebui să ne dezbrăcăm pentru a „arăta că suntem mai duri decât Putin”.

Premierul britanic a sugerat, de asemenea, ca lideri „să le arătăm pectoralii noștri”, în timp ce canadianul Justin Trudeau a sugerat „călărie cu pieptul gol”.

Întrebat despre aceste comentarii în timpul unei conferințe de presă în Turkmenistan, președintele Rusiei, Vladimir Putin a răspuns: 

„Nu știu dacă au vrut să se dezbrace până la talie sau sub talie, dar cred că ar fi o priveliște dezgustătoare în orice caz. Poți fi o persoană inteligentă și să te gândești la frumusețea unghiilor tale.

Sunt cu siguranță de acord cu acest lucru: totul într-o persoană ar trebui să fie dezvoltat armonios, atât sufletul, cât și corpul. Dar, pentru ca totul să fie atât de armonios, trebuie să renunțați la abuzul de alcool, la alte obiceiuri proaste. Trebuie să faceți exerciții fizice și sport. Colegii pe care i-ați menționat…

Îi cunosc pe toți personal. Nu avem cea mai bună perioadă în relațiile noastre, acest lucru este de înțeles. Dar, cu toate acestea, toți sunt lideri, ceea ce înseamnă că au caracter. Și dacă vor dori, cu siguranță vor realiza progresul dorit. Dar trebuie să muncească pentru ei înșiși. Iar faptul că ei vorbesc despre asta, este deja un lucru bun. Îi voi lăuda pentru asta.”, a spus acesta.

Când comentariile domnului Putin i-au fost transmise joi, la o conferință de presă a NATO, domnul Johnson nu a răspuns direct, dar a subliniat modul în care națiunile occidentale s-au unit ca răspuns la invazia din Ucraina.

Putin a citat conflictul din 1982 când Margaret Thatcher a decis să înceapă ostilitățile militare dintre Marea Britanie și Argentina 

Putin a fost întrebat, de asemenea, despre remarcile făcute de dl Johnson săptămâna aceasta, potrivit cărora președintele rus nu ar fi invadat Ucraina dacă ar fi fost femeie.

Într-un interviu acordat postului german de televiziune ZDF, dl Johnson a spus:

„Invazia nebună, macho” a fost un „exemplu perfect de masculinitate toxică” și a cerut, de asemenea, „mai multe femei în poziții de putere”, citând conflictul din 1982 dintre Marea Britanie și Argentina din cauza insulelor Falkland. 

Președintele rus a reacționat: 

„Vreau doar să amintesc evenimentele din istoria recentă, când Margaret Thatcher a decis să înceapă ostilitățile militare împotriva Argentinei pentru Insulele Falkland.

Așadar, o femeie a decis să înceapă ostilitățile. Unde sunt acele insule Falkland și unde este Marea Britanie? Iar acest lucru nu a fost dictat de nimic altceva decât de ambițiile imperiale, de confirmarea statutului lor imperial.

Prin urmare, cred că nu este o aluzie foarte corectă la ceea ce se întâmplă astăzi, oricum nu din partea actualului prim-ministru al Marii Britanii.”

Conflictul din Insulele Falkland, care a durat 10 săptămâni, a început în aprilie 1982, când trupele argentiniene au invadat Insulele Falkland, o colonie britanică situată în sudul Oceanului Atlantic.

Argentina a declarat că a moștenit insulele de la Spania în anii 1800 și că dorește să le revendice.

Britanicii au condus insulele timp de 150 de ani și au trimis forțe armate pe mare pentru a le lua înapoi. Trupele argentiniene s-au predat la 14 iunie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: