Redactia.ro
Home » Monden » Vlăduța Lupău a avut trei rochii de vis la botezul fiului ei. A renunțat la tocuri și a trecut la papuci. Nici nașa, Olguța Berbec, nu s-a lăsat mai prejos

Vlăduța Lupău a avut trei rochii de vis la botezul fiului ei. A renunțat la tocuri și a trecut la papuci. Nici nașa, Olguța Berbec, nu s-a lăsat mai prejos

GALERIE FOTO (9)

Vlăduța Lupău a avut trei rochii de vis la botezul fiului ei. A renunțat la tocuri și a trecut la papuci. Nici nașa micuțului Iair, Olguța Berbec, nu s-a lăsat mai prejos. Ce ținute a purtat cântăreața de muzică populară.

Vlăduța Lupău a avut trei rochii de vis la botezul fiului ei

Vlăduța Lupău și soțul ei, Adi Rus, au organizat un botez de poveste pentru fiul lor, Iair. Au avut sute de invitați, care mai de care, o locație de vis și nimic nu a lipsit. Atmosfera a fost încinsă de cei mai buni cântăreți de la noi din țară, printre care și Andra, Holograf și Tzanca Uraganu. Invitații s-au distrat pe cinste și mulți spun că petrecerea a fost una foarte reușită. Vlăduța Lupău a radiat de fericire alături de fiul ei și de Adi Rus. Emoțiile li s-au citat pe chip, mai ales în Biserică.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adi Rus (@adiiirus)

Cântăreața a purtat trei ținute, toate superbe și foarte apreciate. Cu siguranță, rochiile ei au costat o avere, dar nici n-a mai contat pentru că totul a ieșit așa cum și-a dorit. Vlăduța a ales și o coafură modernă, un machiaj de seară, care a pus-o în evidență. Spre dimineață, artista n-a mai putut să stea pe tocuri, așa că și-a luat papuci. Bineînțeles că, și papucii s-au asortat cu rochița pe care a purtat-o vedeta.

Olguța Berbec nu s-a lăsat mai prejos

Nașii micuțului Iair sunt Olguța Berbec și soțul ei. Celebra cântăreață de muzică populară nu s-a lăsat mai prejos și a purtat două ținute de vis. Olguța Berbec a furat toate privirile și a fost foarte apreciată. La un moment dat, Adi Rus dă o dedicație pentru nașa lui, lui Tzanca Uraganu, iar manelistul începe să-i cânte o celebră melodie. Cântărețele de muzică populară știu să se distreze, căci n-au mai ținut cont și au dansat și pe manele.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini