Redactia.ro
Home » Monden » Vlăduța Lupău a plecat la Paris pentru a se trata! Artista are probleme de sănătate

Vlăduța Lupău a plecat la Paris pentru a se trata! Artista are probleme de sănătate

GALERIE FOTO (2) Vlăduța Lupău, implicată într-un dosar penal! De ce a ajuns artista în această situație? Decizia instanței este definitivă 

Vlăduța Lupău a plecat la Paris pentru a se trata! Artista are nevoie de medici specializați pentru a-și rezolva problemele de sănătate. 

Vlăduța Lupău a plecat la Paris pentru a se trata! Artista are probleme de sănătate

Vlăduța Lupău își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei. Săptămâna trecută, artista și soțul ei au fost nași de cununie pentru niște prieteni, iar internauții au fost încântați de fotografiile postate de cântăreață. Recent, artista le-a povestit urmăritorilor că urmează să plece la Paris pentru a-și rezolva niște probleme de sănătate. Vlăduța s-a plâns că este chinuită de o tuse de care nu reușeste nicicum să scape.

“Ați văzut că v-am zis că săptămâna viitoare merg la Paris. Merg de fapt pentru a rezolva, sper eu, o problemă. Voi știți deja că eu tușesc extrem de mult și nu știu ce să mai fac. Am găsit un doctor foarte foarte cunoscut și lăudat la Paris, așa că luni o să merg la el și sper să-mi găsescă vreo cauză și să-mi dea un tratament și să mă fac un om normal”, a spus Vlăduța la InstaStories.

Anul acesta, Vlăduța a ajuns de mai multe ori la spital și chiar s-a pozat de câteva ori cu branula în mâna. De fiecare dată, ea și-a asigurat fanii că se simte bine, însă nu le-a spus motivul pentru care a ajuns pe patul de spital.

Vlăduța Lupău a plecat la Paris pentru a se trata! Artista are probleme de sănătate

Vlăduța Lupău a ajuns pe mâna medicilor

Orele pierdute în noapte din cauza jobului ei au consecințe, drept urmare Vlăduța Lupău vrea să remedieze acest lucru prin prisma medicului estetician. Frumoasa artistă are câteva riduri fine în urma orelor nedormite, așa că a apelat la medicul ei estetician pentru a rezolva acest aspect cu câteva injecții cu botox. Vlăduța Lupău este o vedetă asmată și nu îi este rușine să spună verde în față internauților că mai apelează din când în când la câteva îmbunătățiri în domeniul frumuseții.

Vlăduța Lupău le-a povestit fanilor că are mare încredere în medicul ei estetician care se ocupă de imaginea ei, iar rezultatul va fi unul foarte natural, chiar insesizabil. Medicul e a asigurat-o că fața ei va arăta ca una a unei adolescente de 15 ani.

„Am venit la doamna doctor pentru că vedeți ridurile astea cu care eu m-am obișnuit să nu mai fie, o să dispară cu ajutorul botoxului, o să fie foarte natural, iar pielea va fi întinsă ca la 15 ani”, le-a povestit Vlăduța Lupău fanilor ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: