Redactia.ro
Home » Monden » Vlăduța Lupău a ajuns pe mâna medicilor. Ce intervenție urmează să facă artista

Vlăduța Lupău a ajuns pe mâna medicilor. Ce intervenție urmează să facă artista

Vlăduţa Lupău

Îndrăgita artistă de muzică populară, Vlăduța Lupău este mereu aproape de fanii săi de pe rețelele sociale și îi anunță despre ce face la orice pas. De această dată vedeta s-a filmat chiar la medicul ei estetician și le-a povestit acestora despre ce schimbare urmează să își facă la nivelul feței.

Vlăduța Lupău, intervenție la nivelul feței

Orele pierdute în noapte din cauza jobului ei au consecințe, drept urmare Vlăduța Lupău vrea să remedieze acest lucru prin prisma medicului estetician. Frumoasa artistă are câteva riduri fine în urma orelor nedormite, așa că a apelat la medicul ei estetician pentru a rezolva acest aspect cu câteva injecții cu botox. Vlăduța Lupău este o vedetă asmată și nu îi este rușine să spună verde în față internauților că mai apelează din când în când la câteva îmbunătățiri în domeniul frumuseții.

Vlăduța Lupău le-a povestit fanilor că are mare încredere în medicul ei estetician care se ocupă de imaginea ei, iar rezultatul va fi unul foarte natural, chiar insesizabil. Medicul e a asigurat-o că fața ei va arăta ca una a unei adolescente de 15 ani.

Am venit la doamna doctor pentru că vedeți ridurile astea cu care eu m-am obișnuit să nu mai fie, o să dispară cu ajutorul botoxului, o să fie foarte natural, iar pielea va fi întinsă ca la 15 ani.„, le-a povestit Vlăduța Lupău fanilor ei.

Cât căștigă Vlăduța Lupău

Pe lângă faimoasele videoclipuri publicate online, Vlăduţa Lupău adună sume colosale și din aparițiile la evenimente. Prețul unei formații pentru o nuntă diferă foarte mult de la artist la artist și este influențat de mulți factori. În medie, am aflat că prețurile variază de la 1.000 de euro până la 30.000 de euro.

Bineînțeles, prețul variază în funcție de durata evenimentului, locație, experiența artistului. Fiind extrem de populară în ultima perioadă, putem spune ca Vlăduţa Lupău nu merge la niciun eveniment pe mai puțin de 5000 de euro, iar prețul poate crește în funcție de cerințele clienților menționate mai sus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: