Redactia.ro
Home » Știri » Vlăduţa Lupău a vorbit despre alăptarea în public, subiect controversat: „E un efort și din partea mea…”

Vlăduţa Lupău a vorbit despre alăptarea în public, subiect controversat: „E un efort și din partea mea…”

Vlăduţa Lupău a vorbit despre alăptarea în public, subiect controversat: „E un efort și din partea mea...”

Vlăduța Lupău și-a exprimat părerea despre alăptarea în public și a dezvăluit cum se descurcă ea de când a devenit mamă, în special când are cântări, pe care le-a reluat la scurt timp după ce a născut.

Vlăduţa Lupău a vorbit despre alăptarea în public, subiect controversat: „E un efort și din partea mea…”

Oamenii au păreri diferite când vine vorba despre alăptarea în public. E un subiect care a creat dintotdeauna controverse, iar unele mame le condamnă pe altele din această pricină.

Vlăduța Lupău a devenit și ea mamă în luna august a acestui an, când a născut într-un spital din Cluj un băiețel perfect sănătos. Fiul ei se numește Iair, fiind un nume biblic.

„Iubirea mea, soarele meu, te-am dorit, ne-am rugat și te-am primit în această zi de sărbătoare 06.08.2022. Nu o să pot să-i mulțumesc vreodată Lui Dumnezeu pentru ce mi-a dat. O să te învăț un singur lucru să ai frică doar de Dumnezeu în viața asta și să te rogi Lui”, a spus Vlăduța Lupău când a publicat prima imagine cu Iair.

Vlăduța Lupău alăptează și o face cu mare drag, din spusele ei. Cântăreața ar fi pentru alăptatul în public. La scurt timp după ce a născut, ea a revenit pe scenă și recunoaște că întâmpină totuși unele dificultăți.

„Într-adevăr, alăptarea este grea la început, multe femei fac complicații cum ar fi mastita, pe urmă atașarea bebelușului face răni dureroase la sân și multe altele… Eu n-am avut parte de niciuna dintre cele pe care le amintesc, însă eu am problema cu laptele când sunt plecată. Pe drum sau între evenimente, eu stau la mașină și mă mulg, ca să nu explodeze sânii, depozitez laptele într-o ladă frigorifică și apoi ajung acasă și i-l dau copilului. E un efort și din partea mea, însă îl fac din toată inima”, a spus Vlăduța Lupău, conform RTV care citează Viva!.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vlăduța Lupău (@vladutalupau)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: