Redactia.ro
Home » Monden » Vlăduța Lupău, adevărul despre operațiile estetice. Are sau nu?

Vlăduța Lupău, adevărul despre operațiile estetice. Are sau nu?

GALERIE FOTO (7) Vlăduța Lupău, adevărul despre operațiile estetice. Are sau nu?

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite artiste din țara noastră. Are doar 28 de ani, dar a reușit să se facă remarcată. Proaspăt căsătorită cu fotbalistul Adi Rus, Vlăduța Lupău se bucură de o viață fericită și împlinită.

Este de-o frumusețe rară, iar fanii artistei s-au întrebat dacă nu cumva a apelat la serviciile medicului estetician. Însă, într-o lume în care silicoanele, implanturile fesiere și buzele mari sunt în vogă, artista merge pe naturalețe. Frumusețea sa a ajutat-o foarte mult să înainteze mult mai ușor în carieră. Se poate lăuda cu niște forme de invidiat cu care a înzestrat-o mama natură, conform spynews.ro

Vlăduța Lupău, proaspăt soție de fotbalist

La înecputul anului 2018, solista de muzică populară și de petrecere le spunea fanilor săi că are gânduri de măritiș. Pe parcursul anului a primit și inelul. Vlăduța Lupău a fost cerută în căsătorie de Adi Rus, fostul șef al BCCO Cluj. Cererea în căsătorie a fost făcută cu ajutorul Poliției Rutiere Cluj. Iubitul artistei i-a convins pe oamenii legii să îl ajute să o ceară pe iubita lui în căsătorie într-un mod inedit. Aceștia au tras-o pe dreapata pe artistă în timp ce travesra Calea Turzii. Oamenii legii i-au pus Vlăduței multe întrebări, iar într-un final i-au cerut să le arate trusa medicală. Atunci solista s-a dat jos din mașină, iar la un moment dat a fost surprinsă de către Adi Rusu cu un buchet de flori și cu inelul de logodnă. Plină de emoții și speriată de situatie, artista a spus intr-un final DA.

Artista a avut un trecut amoros destul de zbuciumat. La un festival actualul soț al vedetei s-a încăierat cu fostul iubit al acesteia. A fost nevoie să intervină oamenii din jur pentru ca conflictul să nu degenereze.

Artista a intrat în lumea muzicii tradiționale românești încă de la o vârstă fragedă, mai exact de la patru ani. De-a lungul carierei vedeta a câștigat numeroase premii. Premiul I – Festivalul Național „Rapsodia Românească”; Premiul I – Festivalul Național „Maria Lătărețu”; Premiul III – „Strugurele de Aur”; Marele Premiu „Festivalul Național de Cătănie”; Marele Premiu „Maria Tănase” sau Premiul de Popularitate „Mamaia Folclor”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini