Redactia.ro
Home » Monden » Vlăduța Lupău, confirmată cu noul coronavirus. Ce a declarat artista

Vlăduța Lupău, confirmată cu noul coronavirus. Ce a declarat artista

Vlăduța Lupău și-a anunțat fanii, în această seară, printr-o postare pe contul personal de Instagram, că are coronavirus.

 

Ce a declarat artista

 

Vlăduța Lupău, îndrăgita cântăreață, și-a anunțat fanii că are coronavirus. Artista a menționat că a avut anumite simptome, motiv pentru care a decis să se testeze.

,,Dragii mei… vreau să vă spun că în urmă cu câteva zile am avut simptome specifice unei răceli, ca atare am luat decizia de a merge și a mă testa iar răspunsul din păcate a fost unul pozitiv. 🦠✅ Ei bine, momentan pot să spun că fac parte dintre cei care am contractat acest virus având forme ușoare care sper să rămână așa 🙏🏼
Timp de 14 zile, așa cum este protocolul voi sta în izolare.
Cu siguranță întrebarea voastră la fel ca și a mea este “De unde am contractat virusul?” … nu știu nici eu, mai ales că nici nu am fost prezentă la niciun eveniment de când s-au interzis pe plan național.
Vă îndemn pe toți cei care credeți că aveți simptome de răceală, să vă faceți testul cât mai rapid pentru a nu răspândi mai departe acest virus. Vă doresc sănătate multă tuturor și să ne vedem cu bine!”, a fost mesajul artistei de pe Instagram.

Internauții nu au ezitat să își exprime părerea, fiind suspicioși cu privire la anunțul făcut ,,Daca zici ca ti-a iesit testul pozitiv de ce nu stai departe de fetita?”, i-a răspuns un internaut. ,,Cu cât ești plătită să spui asta?”, i-a scris un alt internaut.

Pe de altă parte, artista a primit și mesaje de încurajare din partea fanilor. ,,Inevitabil va fi bine 🙏😇”, ,,Sănătate multă ! Doamne ajuta 🙏🏻”.

 

 

Dana Budeanu, atac la vedetele care au coronavirus

 

 

Creatoarea de modă Dana Budeanu a vut o reacție surprinzătoare la adresa vedetelor care au anunțat că au coronavirus.

Dana Budeanu a continuat seria verdictelor, după ce a încheiat colaborarea cu ProTV, pe platforma de YouTube. Vedeta a revenit pe canalul de YouTube după o pauză de câteva luni.

În cel mai recent verdict publicat pe YouTube, Dana Budeanu le atacă dur pe vedetele din showbizul românesc care au declarat public că au fost diagnosticate cu Covid. Ea face câteva comentarii tăioase la adresa persoanelor care au vorbit în spațiul public despre infectarea cu COVID-19.

„Vedetele nu se mai ocupă cu ce au ele de făcut, ci cu testarea pozitivă, ulterior să vorbească la televizor de această „boală”. Ca să fiu directă, toți cei care ați făcut asta oriunde sunteți niște nenorociți. Asta înseamnă să te prostituezi la propriu pentru orice. Voi nu ați făcut un rău imens acestei societăți, voi ați făcut o crimă împotriva tuturor celor care se uită la voi. Ăia care ați luat bani și care acceptat să faceți aceste parteneriate pe boală, ați indus o panică de nedescris care a îmbolnăvit minți și suflete”, a spus creatoarea de modă.

Dana Budeanu nu a ezitat să atace și clasa politică. ,,Nu vă e rușine? Să contribuiți la panica în rândul oamenilor care și așa sunt loviți de incompetența celor care ne conduc, care și-au pierdut job-urile, care nu știu încotro s-o ia. Voi ați călcat în picioare tuturor oamenilor care v-au văzut. Nu există să faci asta! Toți cei care ați făcut asta sunteți niște gunoaie. Oamenii sunt speriați, nu știu care e adevărul”, a adăugat aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: