Redactia.ro
Home » Știri » Vlăduța Lupău explică semnificația numelui pe care l-a ales pentru fiul său: „L-am ales în primele zile când nici măcar nu știam dacă va fi băiat” FOTO

Vlăduța Lupău explică semnificația numelui pe care l-a ales pentru fiul său: „L-am ales în primele zile când nici măcar nu știam dacă va fi băiat” FOTO

GALERIE FOTO (4)

Vlăduța Lupău a răspuns, în mediul online, la întrebarea de pe buzele tuturor fanilor săi. Cântăreața a povestit cum a ales numele fiului său, Iair. Iată toate detaliile!

Vlăduța Lupău: „Ție îți vom spune cum ne-a trimis Dumnezeu în minte acest nume pentru tine”

Micuțul Iair trebuia să se nască pe data de 8 august, însă a ales să-și surprindă părinții într-o zi de sărbătoare, pe 6 august, când se sărbătorește „Schimbarea la față’’, ziua în care Iisus a strălucit cel mai puternic la față, pe muntele Tabor. Vlăduța Lupău a spus public, pe contul de Instagram, faptul că întreaga poveste a numelui i-o va spune doar fiului său, Iair:

„Este un nume ales de noi din Sfânta Biblie și este un nume cretin. Ție îți vom spune cum ne-a trimis Dumnezeu în minte acest nume pentru tine și cât de frumoasă e povestea ta’’, a povestit cântăreața pe Instagram.

Vlăduța Lupău: „Numele l-am ales în primele zile când nici măcar nu știam dacă va fi băiat”

De asemenea, cântăreața spune că numele a fost ales chiar înainte să afle sexul copilului, iar ziua nașterii și-a ales el pentru că trebuia să vină pe lume pe 8 august, însă și-a făcut apariția pe 6.

„Numele l-am ales în primele zile când nici măcar nu știam dacă va fi băiat. Iar ziua nașterii și-a ales-o el…nu aveam naștere programată! Tocmai vă ziceam zilele trecute că trebuie să se nască pe 8 august, dar s-a născut pe 6 august’’, a concluzionat Vlăduța Lupău, pe Instagram. 

Sursa foto: Captură ecran – InstaStory, Instagram – vladutalupau

 Cine sunt nașii aleși de Vlăduța Lupău pentru botezul fiului său 

Vlăduța și Adi Rus s-au mișcat rapid și au ales nașii pentru micuț. Cuplul va avea parte de 3 perechi de nași pentru micuț. Olguța Berbec și soțul ei, Remus Novac, cei care i-au nășit pe Vlăduța și Adi Rus la cununia lor, sunt unul dintre cuplurile de nași ai lui Iair. Olguța povestește că s-a pregătit deja pentru acel moment și a și cumpărat și câteva hăinuțe:

„Da, eu și soțul meu vom fi nașii de botez ai băiețelului prietenei noastre, Vlăduța, dar suntem trei perechi de nași. Nu sunt prea multe de spus. Așa au ales ei… Le-am cumpărat câteva lucruri și abia aștept să îi văd și să îi strâng în brațe pe amândoi, și pe mamă, și pe băiețel’, a dezvăluit Olguța Berbec, pentru Fanatik.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: