Redactia.ro
Home » Monden » Vlăduța Lupău, imagini cutremurătoare de pe patul de spital. Ce a pățit îndrăgita artistă

Vlăduța Lupău, imagini cutremurătoare de pe patul de spital. Ce a pățit îndrăgita artistă

GALERIE FOTO (3)

Fanii Vlăduței Lupău au rămas șocați când și-au văzut cântăreața preferată pe patul de spital! Iată ce a pățit îndrăgita artistă.

Vlăduța Lupău a dezvăluit public, prin intermediul rețelelor de socializare, cum se simte, după ce partenera de viață a lui Adi Rus le-a dat de înțeles fanilor ei că s-a internat. Ieri, artista a postat o fotografie în care se vedea că se află pe patul de spital și are în mână o branulă.

Vlăduța Lupău, imagini cutremurătoare de pe patul de spital

După imaginea cutremurătoare de pe patul de spital, interpretă de muzică populară a postat, la câteva ore distanță încă o imagine la InstaStory, tot de pe patul de spital. De această dată, artista a postat o poză cu fața ei. Vlăduța Lupău pare vizibil afectată.

Însă lucrul care i-a pus pe gânduri pe admiratorii de pe Instagram sunt cearcănele artistei, și ele destul de vizibile.

Vlăduța Lupău, mesaj de pe patul de spital

Și cu toate că imaginile cu Vlăduța Lupău pe patul de spital nu sunt ușor de privit, artista le-a transmis fanilor ei că este bine.

„Bună dimineața, am făcut acest story pentru ca rareori este dat să mă vedeți pe story la această oră și cred că…cam atât pe ziua de azi”, le-a spus Vlăduța Lupău fanilor înainte de a posta imaginea din spital.

Interpreta de muzică populară a ținut să le mulțumească tuturor pentru mesajele frumoase de susținere. Totodată, le-a promis fanilor ei că într-o zi le va vorbi și despre experiența pe care a trăită.

Vlăduța Lupău, despre o posibilă sarcină

În ultima perioadă, au tot existat zvonuri că ar fi Vlăduța Lupău însărcinată. Toate zvonurile vin mai ales după ce artista a declarat deseori presei că își dorește un copil.

Și pe când se afla în vacanță cu soțul ei, pe nume Adi Rus, artista i-a făcut o urare de ziua lui de naștere, iar fanii au observat că artista i-a transmis soțului că ”ce nu are… vine„ , toți gândindu-se că s-ar putea referi la un copil.

”Nu cred că depinde de noi. Depinde de Dumnezeu. Când o fi, îl așteptăm sau o așteptăm dacă e fetiță, băiat, nu știu când o fi, cu mare drag în viața noastră. Nu cred că o să am nevoie de o mică pauză de la carieră, însă sunt convinsă că o să fie greu, dar v-am zis, așteptăm.”, mai spunea Vlăduța Lupău despre o posibilă sarcină.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: