Redactia.ro
Home » Monden » Vlăduța Lupău, implicată într-un dosar penal! De ce a ajuns artista în această situație? Decizia instanței este definitivă 

Vlăduța Lupău, implicată într-un dosar penal! De ce a ajuns artista în această situație? Decizia instanței este definitivă 

Vlăduța Lupău, implicată într-un dosar penal! De ce a ajuns artista în această situație? Decizia instanței este definitivă 

Vlăduța Lupău, una dintre cele mai remarcabile figuri din industria muzicală românească, se află în centrul atenției din cauza unui dosar penal care a stârnit interesul publicului și al presei. Artista a fost implicată în acest dosar penal și a fost chemată în fața judecătorilor pentru a clarifica situația. În acest articol, vom explora motivele care au dus la implicarea Vlăduței Lupău în acest proces și ce au hotărât judecătorii în urma investigației!

Vlăduța Lupău, implicată într-un dosar penal

Numele Vlăduței Lupău a fost menționat în legătură cu un dosar penal care a fost înregistrat pe portalul instanței de judecată. În acest dosar, artista a fost implicată și a avut calitatea de „intimat.” Obiectul dosarului este „confirmare renunţare urmărire penală (art. 318 alin. 12 NCPP).” Aceasta înseamnă că Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj a cerut renunțarea la urmărirea penală în cazul Vlăduței Lupău în legătură cu acuzații de obținere ilegală de fonduri în formă continuată.

Ce a decis instanța

Judecătorii au analizat cererea Parchetului și au hotărât să admită sesizarea. Ei au constatat legalitatea și temeinicia soluției de renunțare la urmărirea penală dispusă de Parchet și au confirmat renunțarea la urmărirea penală în cazul suspectei RLVM (Vlăduța Lupău) cu privire la săvârșirea infracțiunii de obținere ilegală de fonduri în formă continuată prevăzută de art. 306 alin.1 Cod penal, cu aplicarea art. 35 alin.1 Cod penal (2 acte materiale). Astfel, artista a fost eliberată de acuzațiile care i-au fost aduse, iar cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina statului.

„Solutia pe scurt: Admite sesizarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj. În baza art. 318 alin. 14 şi 15 Cod procedură penală constată legalitatea şi temeinicia soluţiei de renunţare la urmărire penală dispusă prin ordonanţa nr. 52/P/2021 din data de 11.10.2023 a Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj şi confirmă renunţarea la urmărire penală dispusă faţă de suspecta RLVM cu privire la săvârşirea infracţiunii de obţinere ilegală de fonduri în formă continuată prev. de art. 306 alin.1 Cod penal cu aplicarea art. 35 alin.1 Cod penal (2 acte materiale). În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu azi, 01 noiembrie 2023, la sediul instanţei”, relatează Spynews.ro.

Câte clase are Vlăduța Lupău

Despre Vlăduța Lupău, puțini știu că, înainte de a deveni o celebritate în lumea muzicii populare, a studiat Stiinţe Agricole și Medicină Veterinară. Ea se mândrește cu faptul că este medic veterinar de profesie, dovadă că talentele ei se extind dincolo de muzică. Cu toate acestea, faima și recunoașterea sa au venit în special în domeniul muzicii, unde a devenit una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară din România.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: