Redactia.ro
Home » Monden » Câte clase are, de fapt, Vlăduța Lupău? Puțini cunosc acest detaliu despre ea 

Câte clase are, de fapt, Vlăduța Lupău? Puțini cunosc acest detaliu despre ea 

Câte clase are, de fapt, Vlăduța Lupău? Puțini cunosc acest detaliu despre ea 

Vlăduța Lupău, artista cu o voce impresionantă și un talent muzical incontestabil, a surprins pe mulți admiratori cu o dezvăluire neașteptată. Cine ar fi crezut că în spatele carierei sale muzicale de succes se ascunde o altă mare masiune. Iată detaliile!

Câte clase are, de fapt, Vlăduța Lupău

Cu toate că mulți își imaginează că artiștii sunt adesea dedicați în totalitate muzicii lor, Vlăduța a demonstrat că poate jongla cu două lumi complet diferite. Iată câte clase are artista, de fapt!

Vlăduța Lupău a dezvăluit recent că, în adolescență, a urmat cu pasiune cursurile Universității de Medicină. Decizia sa de a studia medicina veterinară a fost influențată de tradiția familială, deoarece mama sa este medic veterinar, iar tatăl său este inginer zootehnist. În plus, dragostea ei pentru animale a fost un alt motiv important care a stat la baza acestei alegeri.

Această perioadă de viață a fost cu siguranță una intensă pentru Vlăduța. În timp ce se străduia să se descurce între orele de facultate și cariera sa muzicală în ascensiune, artista recunoaște că a fost uneori copleșită de oboseală. Cu toate acestea, a reușit să recupereze în avans sau după toate laboratoarele pierdute și a făcut tot posibilul pentru a-și duce la bun sfârșit studiile. Cu perseverență și pasiune, a reușit să obțină diploma de medic veterinar.

 „Am ales această facultate, deoarece este tradiție de familie. Mama este medic veterinar, iar tata inginer zootehnist. Dar bineînţeles, şi pentru dragostea faţă de animale. Îmi place tare mult, motiv pentru care urmez studiile doctorale din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca.

A fost greu în ultimii ani de facultate. Efectiv eram pe drum şi la școală. Într-adevăr, aş minți să spun că nu am mai lipsit uneori de la facultate, dar întotdeauna am recuperat în avans sau după, toate laboratoarele pierdute. A fost greu din cauza oboselii, dar a fost fain! Iar azi, mă mândresc cu faptul că sunt medic veterinar”, a mărturisit Vlăduța Lupău. 

Vlăduța Lupău: „Nu aveam în gând că o să ajung cu muzica mare”

Totuși, popularitatea ei în lumea muzicii i-a oferit oportunități pe care nu le-ar fi avut în medicina veterinară. Artista a renunțat la doctorat și a făcut pasul către scena muzicală, unde a devenit rapid una dintre cele mai apreciate și îndrăgite artiste din România.

„Când am văzut că lumea mă cheamă, mă cheamă… am zis, băi, oamenii aceștia chiar mă iubesc…” Și am zis: las deoparte medicina și văd eu dacă îi vine vremea… deși cred că nu-i vine. Lasă, că e mama medic veterinar, tata, fratele. E tradiție de familie. Tata are fermă, eu am câine. Da e câine de curte, nu am timp ca să îl iau cu mine în mașină sau poșetă, nu-i cazul”, declarase Vlăduța Lupău la o emisiune TV. 

Pentru familia sa, decizia de a renunța la medicina veterinară și la doctorat nu a fost ușor de acceptat inițial. Vlăduța Lupău a mărturisit că părinții săi nu au fost prea fericiți când a luat această decizie, deoarece inițial era dedicată complet medicinei veterinare și nu anticipa succesul său în muzică. Cu toate acestea, a reușit să-și câștige publicul prin talentul său natural și a devenit un nume important în industria muzicală românească.

„Am rămas la doctorat, dar nu l-am terminat, pentru că nu am timp și cumva îmi pare rău. Îmi pare rău așa… pentru că eu eram dedicată medicinei, nu aveam în gând că o să ajung cu muzica mare, că o să mă cunoască lumea, deși îmi doream”, a spus Vlăduța Lupău. 

Astăzi, Vlăduța Lupău este nu doar o artistă apreciată, ci și o sursă de inspirație pentru mulți tineri care își doresc să urmeze pasiunea lor, indiferent cât de neobișnuită ar părea aceasta. Cu un talent muzical innăscut și o educație solidă în medicina veterinară, ea demonstrează că poți excela în două domenii complet diferite, dacă ai suficientă determinare și pasiune.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: