Redactia.ro
Home » Monden » Vlăduța Lupău, mamă pentru a doua oară. Primele imagini din maternitate

Vlăduța Lupău, mamă pentru a doua oară. Primele imagini din maternitate

Vlăduța Lupău, îndrăgita cântăreață de muzică populară, a adus pe lume cel de-al doilea copil. Aceasta a împărtășit vestea emoționantă cu fanii săi, postând primele imagini din maternitate. Mesajul plin de iubire și recunoștință al artistei a atras atenția și a încălzit inimile admiratorilor.

Mesajul emoționant al Vlăduței Lupău

Vlăduța Lupău a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale, însoțit de primele imagini cu noul său bebeluș, Isaia. În mesaj, artista și-a exprimat bucuria și recunoștința pentru venirea pe lume a celui de-al doilea copil, adresându-i cuvinte pline de dragoste și speranță.

Isaia, bine ai venit pe lumea asta, minune! Ai fost dorit și ai venit să ne umpli casa și inima cu iubire! De fapt ai venit să o înmulțești toată iubirea care deja era în casa noastră,” a scris Vlăduța, subliniind cât de mult a fost așteptat acest copil și cât de multă bucurie a adus în familie.

Artista a continuat să își exprime speranța ca fiul său să aibă o viață plină de bunătate și binecuvântări, menționând că va fi mereu alături de el pentru a-l învăța să lupte pentru visele sale și să se roage în momentele dificile.

Reacțiile familiei și ale fanilor

Familia Vlăduței Lupău a fost extrem de emoționată de venirea pe lume a micuțului Isaia. Fratele mai mare, Iair, așteaptă cu nerăbdare să se joace cu noul său frățior și să împărtășească momente de neuitat împreună. „Să știi că te așteaptă o lume minunată,” a scris Vlăduța, referindu-se la dragostea și sprijinul care îi așteaptă pe micuț în sânul familiei.

Fanii artistei au reacționat și ei cu entuziasm și bucurie la vestea nașterii. Comentariile pline de felicitări și urări de bine au inundat postările Vlăduței pe rețelele sociale. „Felicitări, Vlăduța! Isaia este o binecuvântare și îți dorim tot binele din lume!” a scris unul dintre fani, reflectând sentimentele comunității online.

Care este semnificația numelui ales de Vlăduța Lupău pentru cel de-al doilea băiat

Numele ales de Vlăduța Lupău pentru cel de-al doilea băiat, Isaia, are o semnificație profundă. Isaia este un nume de origine ebraică, derivat din numele „Yesha’yahu” care înseamnă „Salvarea Domnului” sau „Mântuirea lui Dumnezeu”. În context biblic, Isaia a fost un profet major al Vechiului Testament, cunoscut pentru viziunile sale și pentru profețiile legate de venirea Mesiei. Alegerea acestui nume reflectă adesea dorința părinților de a binecuvânta copilul cu protecție divină și ghidare spirituală.

Vlăduța Lupău, a făcut anunțul pe rețelele sociale

ISAIA Bine ai venit pe lumea asta, minune! Ai fost dorit și ai venit să ne umpli casa și inima cu iubire! De fapt ai venit să o înmulțești toată iubirea care deja era în casa noastră. Să știi ca te așteaptă o lume minunată, minunată dacă tu vei fi bun cu ea… pentru ca Dumnezeu, cel care te-a zidit și te-a trimis în ea, îți dăruiește zile după suflet și după fapte. O să aibă mama grijă, să înțelegi ca totul e cu voia Lui.

Până una alta, vom merge acasă, unde, o altă dragoste mare, să știi ca îți va fi mereu alaturi la bine și la rău toată viața, la fel ca mine și ca tatăl tău… cine?! Fratele tău minunat, IAIR care îți zic sincer te așteaptă să vă jucați cu mașinile și să-i duci avionul acela mare cu motor, elice si “aripe” cu îți tot zicea. Îmi doresc și am să mă rog mereu să ai o viață ușoară și binecuvânta, dar știu ca nu te vor ocoli nici lacrimile, nici necazurile iar atunci îți promit ca eu voi vi mereu lângă tine și te voi învăța să te ROGI și să LUPȚI pentru bine și toate visurile tale.

Acum cand te-ai născut, știu ca eu sunt lumea ta și atât! Dar știu ca va veni și ziua- n care, cu orice îmbrățișare va fi un strop de îndepărtare. Nu-i nimica, până atunci, de treci prin RAI de treci prin IAD te voi ocroti, te voi iubi cu același drag. Și închei prin a-ți zice, la fel ca fratelui tău și anume că: îți fac cunoștință cu prima femeie din viața ta care îți spune din toată inima TE IUBESC! semnat, MAMA TA ♥️” a fost mesajul artistei

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vlăduța Lupău (@vladutalupau)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: