Redactia.ro
Home » Monden » Vlăduța Lupău și-a amânat nunta. Iată motivul!

Vlăduța Lupău și-a amânat nunta. Iată motivul!

Vlăduța Lupău și Adi Rus au anunțat că își amână nunta. Iată de ce!

De ce amână Vlăduța Lupău nunta cu Adi Rus

Motivul pentru care vedeta amână nunta cu partenerul său de viață, tatăl fiului său, Iair, ar fi acela că este foarte obosită:

„Am o lipsă totală de somn de când am început să mersul iar la evenimente. Eu având o nepoțică mi se pare că va fi mai ușor, la un moment dat am zis că o iau pe pereți, că nu mai rezist. S-a schimbat viața, nu credeam. E cel mai greu și cel mai frumos lucru să crești un copil”, a spus Vlăduța Lupău recent, relatează Cancan.

Ce scrie în invitația de la botezul fiului Vlăduței Lupău

Vlăduța Lupău a anunțat în invitația de botez faptul că amână nunta:

„Iair o să mă cheme și să nu aveți dileme de unde, numele e luat din Biblie. Mai am ceva să vă zic, mami și al meu tătic, nuntă nu vor să mai facă, doar botez și o să vă placă. Nu de alta, dar o să fie veselie, mare paranghelie, lăutari, muzică aleasă, o petrecere de clasă”, este mesajul ce se găsește pe invitația de botez a lui Iair, potrivit sursei citate.

Cine sunt nașii aleși de Vlăduța Lupău pentru botezul fiului său 

Vlăduța și Adi Rus s-au mișcat rapid și au ales nașii pentru micuț. Cuplul va avea parte de 3 perechi de nași pentru micuț. Olguța Berbec și soțul ei, Remus Novac, cei care i-au nășit pe Vlăduța și Adi Rus la cununia lor, sunt unul dintre cuplurile de nași ai lui Iair. Olguța povestește că s-a pregătit deja pentru acel moment și a și cumpărat și câteva hăinuțe:

„Da, eu și soțul meu vom fi nașii de botez ai băiețelului prietenei noastre, Vlăduța, dar suntem trei perechi de nași. Nu sunt prea multe de spus. Așa au ales ei… Le-am cumpărat câteva lucruri și abia aștept să îi văd și să îi strâng în brațe pe amândoi, și pe mamă, și pe băiețel’, a dezvăluit Olguța Berbec, pentru Fanatik.

Vlăduța Lupău: „Ție îți vom spune cum ne-a trimis Dumnezeu în minte acest nume pentru tine”

Micuțul Iair trebuia să se nască pe data de 8 august, însă a ales să-și surprindă părinții într-o zi de sărbătoare, pe 6 august, când se sărbătorește „Schimbarea la față’’, ziua în care Iisus a strălucit cel mai puternic la față, pe muntele Tabor. Vlăduța Lupău a spus public, pe contul de Instagram, faptul că întreaga poveste a numelui i-o va spune doar fiului său, Iair:

„Este un nume ales de noi din Sfânta Biblie și este un nume cretin. Ție îți vom spune cum ne-a trimis Dumnezeu în minte acest nume pentru tine și cât de frumoasă e povestea ta’’, a povestit cântăreața pe Instagram.

Vlăduța Lupău: „Numele l-am ales în primele zile când nici măcar nu știam dacă va fi băiat”

De asemenea, cântăreața spune că numele a fost ales chiar înainte să afle sexul copilului, iar ziua nașterii și-a ales el pentru că trebuia să vină pe lume pe 8 august, însă și-a făcut apariția pe 6.

„Numele l-am ales în primele zile când nici măcar nu știam dacă va fi băiat. Iar ziua nașterii și-a ales-o el…nu aveam naștere programată! Tocmai vă ziceam zilele trecute că trebuie să se nască pe 8 august, dar s-a născut pe 6 august’’, a concluzionat Vlăduța Lupău, pe Instagram. 

 

Sursa foto: Facebook Vlăduța Lupău

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: