Redactia.ro
Home » Monden » Vlăduța Lupău și-a emoționat fanii. Vedeta a postat poze de la mormântul bunicului

Vlăduța Lupău și-a emoționat fanii. Vedeta a postat poze de la mormântul bunicului

Vlăduța Lupău este în doliu!

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai talentate și iubit artiste de muzică populară de la noi. Frumoasa cântăreață a reușit să își emoționeze fanii cu ultima fotografie publicată. Vedeta s-a pozat într-un loc mai puțin obișnuit, dar care are o însemnătate mare pentru ea.

Vlăduța Lupău, poză de la mormântul bunicului ei

Nu multă lume știe faptul că Vlăduța Lupău a avut or elație foarte apropiată cu bunicul său. Bărbatul s-a stins din viață în urmă cu 10 ani, dar nepoata sa continuă să îl viziteze la locul său de veci. Recent, Vlăduța Lupău a ținut să imortalizeze momentul în care îi face o vizită la mormânt și să împartă cu fanii emoția pe care o trăiește. Cu zece ani în urmă, tati bun (bunicul) a trecut în împărăția lui Dumnezeu. Bunciul era neamț”, a scris Vlăduța Lupău pe Instagram în dreptul fotografiei.

Vlăduța Lupău a spus în nenumărate interviuri că dragostea ei pentru folclor a început la casa bunicilor. Aceasta a avut o relație foarte apropiată cu ei. Vedeta a recunoscut și faptul că adesea îi ajuta la treburile gospodărești.

Vara mergeam negreșit la adunat de fân, la adunat căpițe. Nu știe lumea asta, dar mergeam la fân, la sapă, la cules de cartofi. Toate muncile pe care le făceau bunicii mei, le făceam și eu. Bunica mă trimitea să aduc apă. Când mă trimitea bunica, mă pierdeam vreo oră jumătate prin pădure. Mă duceam la vale, mă scăldam.

La casa bunicilor aveam prima scenă. Este un păr, cam de pe la 4-5 ani cochetam cu el. Are vreo 30 de ani, mă urcam pe el, mi se părea înalt. Aici cântam, erau găini, porci, era o grădină mare. Nu mă aplauda nimeni, dar mie mi se părea că vocea mea răsună și cântam în continuare. Sau, când mergeam la cules de prune, cântam. Îmi era rușine să cânt.„, spunea Vlăduța Lupău într-un interviu mai vechi.

Cum va arăta vila de lux a Vlăduței Lupău

Așa cum spune vorba „După muncă și răsplată”, a venit momentul ca Vlăduța Lupău să-și îndeplinească una dintre cele mai mari dorințe și anume construcția casei de vis. Artista a făcut publice fotografii de la șantier, dar și cum ar trebui să arate proiectul final. Vlăduța îl are alături în poze pe soțul ei, Adrian Rus. Din schițele publicate de artistă se pare că va avea o casă luxuriantă exact pe modelul celor de la Hollywood.

Împărtășesc cu voi o bucurie! Și anume împlinirea acestui vis… casa noastră !#start.„, a scris Vlăduța Lupău pe pagina sa de instagram.

Doamne ajută, să fie într-un ceas bun, să o stăpâniți cu bucurie și cu copilași frumoși și sănătoși”, Felicitări și multă răbdare, visul vostru este la început și va mai dura un pic”, ”Doamne ajută, să aveți spor la muncă și o viață fericită împreună!„, au fost o mică parte dintre mesajele internauților.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: