Redactia.ro
Home » Știri » Vloggerul Colo a fost reținut de Poliție după ce a incitat la viol

Vloggerul Colo a fost reținut de Poliție după ce a incitat la viol

GALERIE FOTO (2) Colo

Alexandru Bălan, vloggerul cunoscut pe YouTube sub numele Colo, a fost reținut marți seară de polițiștii de la Secția 9 din Capitală. Bărbatul este acuzat de instigare la violență asupra minorilor.

„Colo” a fost reținut pentru 24 de ore în dosarul în care este cercetat pentru că ar fi instigat la violență împotriva minorelor, inclusiv la violarea acestora, după ce a povestit o experiență personală pe care a avut-o cu o fată de 16 ani. El urmează să fie prezentat în fața unei instanțe cu propunere de arestare preventivă, transmite Digi24.

În termeni expliciți și extrem de duri, acesta a vorbit despre viol, despre agresiuni sexuale și agresiuni fizice. Imaginile au ajuns și la Poliția Capitalei, care a anunțat că face verificări. Acestea au început săptămâna trecută, după ce tânărul a afirmat, într-un videoclip postat pe YouTube, că unele adolescente merită „să le dai cu palmele, să le ții cu capul de pereți, să le pui piciorul pe față”.

În urma informațiilor apărute în media, cu privire la anumite declarații ale unui bărbat ce activează în zona online, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București s-a sesizat din oficiu și a demarat verificări pentru stabilirea situației de fapt și de drept”, au transmis reprezentanți Poliției Române.

Alexandru Bălan alias „Colo” a prezentat scuze și a spus că regretă situația creată, după ce mai multe asociații care militează pentru drepturile femeilor au depus plângeri și la Parchetul General. De asemenea, acesta a afirmat că live-ul în care povestea cum ar viola minore a fost o “glumă extraordinar de proastă”.

Cine este, de fapt, vloggerul Colo?

Colo este din București și are 27 de ani. Tânărul a devenit cunoscut pe YouTube datorită dezvăluirilor fără perdea pe care le face pe canalul său dar.

Alexandru Bălan a terminat liceul și are specializarea de electrician și lăcătuș mecanic. După ce a terminat postliceala, s-a înscris în planul de urmanism și cadastru.

Mai mult, Colo are o relație de aproape 6 ani cu Alexandra Anghel, o tânără de 24 de ani, dar acest lucru nu-l împiedică să facă afirmații indecente în mediul online.

iubita lui Colo
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: