Redactia.ro
Home » Monden » Vloggerul Denis Petcu, bătut de fiul lui Nicolae Guță! ”Medicii s-au speriat când m-au văzut!”

Vloggerul Denis Petcu, bătut de fiul lui Nicolae Guță! ”Medicii s-au speriat când m-au văzut!”

Vloggerul Denis Petcu a făcut lumină în cazul scandalului care a izbucnit în urmă cu câțiva ani. Mai exact, despre pumnul pe care l-a primit de la Nicu Guță, băiatul lui Nicolae Guță. Denis Petcu a dezvăluit lucruri șocante.

Ce a dezvăluit Denis Petcu

Denis Petcu a readus în discuție un subiect din trecut: acela potrivit căruia băiatul lui Nicolae Guță, Nicu Guță i-a dat um pumn în gură. Denis a oferit detalii cu lux de amănunte despre cum s-a întâmplat ceva la care nici el nu se gândea, potrivit wowbiz.ro.

Denis Petcu a povestit că fiul lui Nicolae Guță i-a fost prieten bun. Iar el și-a demonstrat loialitatea prin gesturile sale despre care spune că nu îi e rușine să le recunoască.

”Băiatul lui Nicolae Guță care îmi era prieten foarte bun. Atât de bun încât atunci când a avut un accident de mașină și rămăsese imobilizat la pat și două luni a fost aproape paralizat, eu am stat aproape zi de zi la el la spital. Au fost momente în care eu l-am șters la fund, nu mi-e rușine să o spun. Am făcut-o din prietenie..” a spus vloggerul.

Denis a readus aminte și de momentul când a luat bătaie de la Nicu Guță. Acesta a dat de înțeles că totul s-a întâmplat mai mult din cauză că nu a fost atent.

În ziua în care a fost cu bătaia propriuzisă… bine, n-a fost o bătaie, nu m-a omorât nimeni… Totul s-a întțmplat foarte repede, o fracțiune de secundă nu am fost atent, mi-a dat un pumn în gură, îmi făcuse atâta gura… eu nu sunt luptător, nu sunt bătăuș, nu m-am bătut și probabil sunt sensibil atunci când mă atinge cineva.

A doua zi eram mai rău decât a fost în seara aia… aveam gura uriașă… Eu nu le-am spus celor de acasă cine m-a lovit și de ce, pentru că nu am vrut să creez vreo agitație… sunt bărbat, s-a întâmplat, nu e nimic rușinos”, a mai adăugat vloggerul.

Denis Petcu reacționează după ce Livian și-a anunțat plecarea din casă - WOWBiz

Denis Petcu: ”Nu am vrut să implic poliția”

A doua zi, după ce a fost grav lovit și a constatat și el acest lucru, s-a dus la spital. Medicii au fost șocați, el le-a dezvăluit că a fost lovit de un băiat, doar că nu se aștepta să intervină poliția

A doua zi, m-am dus la spital. Medicii s-au speriat, când m-au văzut cu atâta gura! M-au întrebat ce s-a întâmplat și le-am zis că m-a lovit un băiat. Nu mă gândeam vreodată că spitalul va anunța poliția, mai ales dacă eu m-am dus pe picioarele mele, eu nu solicitat ajutorul poliției, nu am vrut să implic poliția în toată treaba asta…”, a mai spus Denis Petcu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: