Redactia.ro
Home » Știri » Vom avea zăpadă de Crăciun? Surpriza anunțată de meteorologii Accuweathe

Vom avea zăpadă de Crăciun? Surpriza anunțată de meteorologii Accuweathe

Vom avea zăpadă de Crăciun? Surpriza anunțată de meteorologii Accuweathe

Vom avea zăpadă de Crăciun? Surpriza anunțată de meteorologii Accuweathe!

Vom avea zăpadă de Crăciun?

Crăciunul se apropie cu pași repezi, iar vremea ne rezervă o surpriză pe care mulți dintre noi nu o mai așteptam de ani buni. Meteorologii de la AccuWeather au modificat prognoza meteo pentru România și anunță că vom avea un Crăciun cu zăpadă în multe zone din țară, ceea ce nu s-a mai întâmplat de mult timp.

Dacă privim în urmă, ne amintim că în ultimii ani Crăciunul în România a fost asociat mai degrabă cu temperaturi mai ridicate, fără niciun fir de zăpadă pe străzi, ceea ce a schimbat atmosfera sărbătorilor. Cu toate acestea, acum avem motive să fim optimiști, deoarece prognoza meteo pentru Crăciun arată că va ninge în multe zone ale țării.

Prognoza meteorologilor Accuweather

Chiar și în București, unde zăpada a devenit o raritate în timpul iernii, meteorologii prevăd că vom avea parte de ninsori în săptămâna de dinainte de Crăciun și chiar pe 25 decembrie. Așadar, străzile Capitalei vor fi acoperite de zăpadă, iar temperaturile nu vor depăși 2 grade Celsius. Este o veste excelentă pentru bucureșteni, care vor putea să petreacă un Crăciun autentic, cu peisaj de iarnă.

La Constanța, și aici ne așteptăm la ninsori în săptămâna dinainte de Crăciun și în prima zi a sărbătorii. Cu toate că temperaturile vor fi mai blânde decât în București, cu o minimă de -3 grade Celsius, prezența zăpezii va aduce un farmec aparte acestei zone de la malul mării.

În Timișoara, zăpada va fi prezentă doar înainte de 25 decembrie, iar în ziua de Crăciun nu se anunță ninsori. Cu toate acestea, maxima nu va urca semnificativ, rămânând la câteva grade Celsius.

La Brașov, iarna va fi cu adevărat prezentă în săptămâna de dinainte de Crăciun și în prima zi a sărbătorii. Meteorologii prognozează ninsori și lapoviță, iar minima temperaturii va ajunge până la -8 grade Celsius. Această regiune montană va oferi cu siguranță un peisaj de poveste pentru sărbătorile de iarnă.

Astfel, avem toate motivele să ne bucurăm de un Crăciun cu adevărat special în acest an, cu zăpadă care va crea atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă. Cu toate că nu toate zonele vor fi la fel de norocoase în ceea ce privește cantitatea de zăpadă, este un semn bun că vremea se apropie de tradiționalul Crăciun alb pe care mulți îl visăm. Așadar, pregătiți-vă să petreceți sărbătorile într-un cadru autentic de iarnă și să vă bucurați de momentele speciale alături de cei dragi!

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: