Redactia.ro
Home » Monden » Vrei o piele perfect catifelată? Nicole Kidman dezvăluie ingredientul secret care o menține tânără, la vârsta de 54 de ani 

Vrei o piele perfect catifelată? Nicole Kidman dezvăluie ingredientul secret care o menține tânără, la vârsta de 54 de ani 

Legendarei actrițe Nicole Kidman îi place foarte mult să aibă grijă de pielea ei și a mărturisit că pentru o piele catifelată, ca de „porțelan”, folosește un ingredient secret, uleiul de cânepă sau CBD.

Nicole Kidman dezvăluie ingredientul secret care o menține tânără, la vârsta de 54 de ani

La frumoasa vârstă de 54 de ani, Nicole Kidman le mărturisește fanilor că alocă doar cinci minute pe zi pentru rutina de îngrijire a pielii, atât dimineață, cât și seară.

„Trebuie să-mi pun copiii în pat și să petrec timp cu soțul meu Keith Urban. Nu voi sta acolo pentru o oră răsfăț”, a declarat Nicole Kidman, potrivit instyle.com.

Ingredientul special pe care îl folosește actrița în rutina de îngrijire a pielii, de zi cu zi, este uleiul cânepă, zis și CBD. Acesta susține că are beneficii liniștitoare dar și antiinflamatorii. Mărturisește că atunci când a avut dureri articulare din cauza ritmului de muncă alert, acest ingredient a ajutat-o. 

Nicole Kidman: „Uleiul de cânepă îmi ajută articulațiile”

Nicole Kidman mărturisește că atunci când a avut dureri articulare din cauza ritmului de muncă alert, acest ingredient a ajutat-o.

„Îmi folosesc corpul mult și stau în picioare, lucrând 14 ore pe zi, așa că uleiul de cânepă îmi ajută articulațiile când vine vorba de ameliorarea inflamației”, a povestit actrița, conform aceleași surse.

Nicole Kidman am mai spus că inclusiv produsele de îngrijire a feței conțin ulei de cânepă și am mai dezvăluit faptul că pasiunea pentru îngrijirea pielii, a dobândit o de la mama ei.    

,,Mama mea este o feministă și, de asemenea, foarte feminină. Mereu miroase bine și arată bine. Îmi învăț fiicele să fie la fel. Eu zic: „Trebuie să mirosi bine, să arăți bine, să ai grijă de pielea ta”. Încerc să mă fac prezentabilă dimineața. Mă simt mai bine când decid să-mi fac părul și să-mi pun o rochie – nu doar aceiași pantaloni de trening sau blugi.”, a concluzionat Nicole Kidman.

Uleiul de cânepă poate fi și arma ta secretă de îngrijire a pielii!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: