Redactia.ro
Home » Horoscop » Vrei și tu să vezi care este numărul fericirii în relația ta de cuplu? Nu este greu deloc

Vrei și tu să vezi care este numărul fericirii în relația ta de cuplu? Nu este greu deloc

GALERIE FOTO (2) Sursa foto: etarot

Te-ai gândit vreodată că atât fericirea cât și iubirea au o cifră a destinului ? Uite că, numerologul Mihai Voropchievici vă va stârni în arta numerologiei.

Aceasta a vorbit, în cadrul unei emisiuni TV despre numărul fericirii în relație, a compatibilității de cuplu!

Calculul e simplu și ușor de realizat

Care este cifra compatibilității și a fericirii în cuplu

De-a lungul timpului, numerologii au pus accentul asupra faptului că data de naștere a fiecărei persoane indică multe aspecte ce țin de destin și viitor. Dacă până acum ai aflat prin acest mod caracteristici și trăsături despre tine, a sosit timpul să vezi ce spune ziua în care te-ai născut tu și partenerul tău despre relația voastră de cuplu!

Mihai Voropchievici susține că cifrele vorbesc de la sine despre destinul fiecărui cuplu în parte.

Nu, este greu deloc!

Tot ceea ce trebuie să faci este un calcul simplu pentru a afla ce spune însuși destinul:

„să aduni ziua, luna și anul nașterii tale până rămâi la o singură cifră, iar apoi să faci același lucru cu datele partenerul de viață, ca la fina să aduni cele două rezultate astfel încât să ai un număr de la 1 la 9”, a spus numerologul, potrivit spynews.ro

 

 

 

 

 

Analiza cifrelor

După ce ați realizat calculul, mai trebuie doar să consultați ghidul cifrelor prezentate de către specialist pentru a afla, ce are de spus destinul despre fericirea și compatibilitatea din cuplul dumneavoastră:

„Cifra de destin „1” a unui cuplu: Dacă rezultatul final este cifra 1, ei bine, totul merge extrem de bine în relația voastră, asta fiindcă sunteți un cuplu extrem de puternic. Mai mult decât atât, asta înseamnă și că sunteți unicați prin toto ceea ce faceți, iar împreună puteți muta și munţii din loc.

Cifra de destin „2” a unui cuplu: Rezultatul final 2 nu arată atât de multă bună pace, liniște și prosperitate ca 1, astfel că cuplurile din această categorie sun dispuși la ceartă, dacă nu au bani suficienți, acesta fiind un lucru extrem de important pentru ei. De asemenea, nu sunt un cuplu extrem de romantic pentru că banii sunt cei ce întrețin atmosfera.

Cifra de destin „3” a unui cuplu: Lucrurile surâd pentru cuplurile cu acest număr, asta deoarece amândoi adoră comunicarea şi flirtul. Deși ambii iubesc să vorbească foarte mult, când vorbeşte unul, altul trebuie să tacă, asta pentru a nu exista discuții. Ce-i drept ei nu se plictisesc, însă greșelile, înselările sau trădările, ies la suprafață în orice momente pentru ei, așa că trebuie să aveți mare grijă.

Cifra de destin „4” a unui cuplu: Dacă rezultatul final a fost 4, ai motive de fericire! Acest cuplu este foarte bine organizat, astfel că indiferent că vorbim de treburile de zi cu zi sau de evenimente speciale, cei doi parteneri de viață se implică profund și la final se bucură de o sincronizare ca la carte!

Cifra de destin „5” a unui cuplu: Cuplul cau cifra 5 are parte de o relația așa cum mulți visează. Romantici, plini de pasiune, iubire și lucruri nonconformiste, cei doi parteneri se iubesc la cote maxime și adoră să petreacă timp de calitate împreună. Fie că au sau nu planuri, la ei nu există monotonia și plictiseala, mereu găsind activități frumoase care le aduc zâmbetul pe buze.

Cifra de destin „6” a unui cuplu: Cifra 6 este în general numărul iubirii potrivit numerlogiei, astfel că cei al cărui destin este sub această cifră se bucură de iubire din plin. Oricâte probleme ar fi, ambii parteneri au învățat că iubirea învinge tot, așa că trec împreună prin orice încercare mult mai ușor.

Cifra de destin „7” a unui cuplu: Cuplul al cărui destin este guvernat de cifra 7 are toate motivele de fericire. Partenerii de cuplu sunt destinați să fie împreună pentru toată viața, astfel că oricât lucruri ar interveni în relația lor, totul este în zadar, iubirea fiind cea care câștigă.

Cifra de destin „8” a unui cuplu: Nici când vine vorba de numărul 8, cuplurile nu au parte de probleme. Ce-i drept, acești parteneri de viață sunt extrem de diferiți, fiecare având o altă percepție despre unele lucruri în viață, însă cu toate astea între ei este o legăturiă extrem de puternic, care nu-i lasă să stea separați.

Cifra de destin „9” a unui cuplu: Numărul 9 nu surâde deloc cuplurile! Partenerii nu sunt deloc compatibili decât în pat, astfel că degeaba exstă plăcere și satisfacție dacă iubirea nu își face simțită prezența iubirea. Pentru ei, sfatul este să rămână prieteni, asta dacă nu vor ca unul din ei să iasă din această „relație” cu inima frântă”, a explicat numerologul Mihai Voropchievici, conform aceleași surse.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: