Redactia.ro
Home » Știri » Vremea 1 mai 2019. Ploi şi temperaturi scăzute în aproape toată ţara

Vremea 1 mai 2019. Ploi şi temperaturi scăzute în aproape toată ţara

Vremea 1 mai 2019. Ploi şi temperaturi scăzute în aproape toată ţara

Vremea 1 mai 2019. Meteorologii au anunţat pentru următoarele zile temperaturi în scădere, instabilitate atmosferică şi vânt puternic în majoritatea zonelor ţării. De 1 Mai, vântul puternic va pune stăpânire pe sudul României, atingând la rafală viteze de 55-65 km pe oră.

Miercuri, de 1 mai, temperaturile maxime se vor încadra între 9 şi 21 de grade. Cele minime vor fi cuprinse între 3 şi 11 grade Celsius. Nu scăpăm nici de ploi. Vremea se va menţine în general instabilă, cu valori termice diurne ce se vor situa sub cele caracteristice datei, în cea mai mare parte a ţării.

„Cerul va mai avea înnorări temporar accentuate şi va ploua în nord, centru şi est, precum şi în zonele montane şi doar pe arii restrânse. În rest, vor avea în special caracter de aversă. Trecător se vor mai semnala şi descărcări electrice. Izolat cantităţile de apă mai pot depăşi 15 litri pe metru pătrat”, potrivit reprezentantului ANM.

Vremea 1 mai 2019. Vântul puternic va pune stăpânire pe sudul României.

Vântul va atinge la rafală viteze de 55-65 km pe oră. „Ce e foarte important de subliniat pentru data de 1 Mai, e că vântul va avea intensificări susţinute în sudul şi sud-estul teritoriului, precum şi pe crestele montane, cu rafale ce vor depăşi temporar 55-65 km pe oră. În restul teritoriului acestea se vor manifesta cu caracter local, la cote uşor mai reduse”, informează meteorologul de serviciu.

În ceea ce priveşte vremea în Capitală, aceasta va fi caracterizată de instabilitate atmosferică. Vor fi averse şi descărcări, dar mai ales, vânt puternic.

Vremea 1 mai 2019. Vântul puternic va atinge cele mai ridicate valori ale vitezei în ziua de miercuri, când acesta va bate în Capitală cu viteze de peste 50 km pe oră. „De 1 Mai şi în Capitală, vântul va prezenta intensificări cu rafale pe parcursul zilei ce estimăm că vor depăşi temporar 50-55 de km pe oră. Va continua să se răcească, temperatura maximă undeva la 17-18 grade. Va caracteriza o vreme răcoroasă pentru această dată, cu atât mai mult cu cât senzaţia de rece va fi amplificată de intensificările vântului pe parcursul zilei”. A precizat meteorologul de serviciu, Alina Şerban.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: