Redactia.ro
Home » Știri » Vremea 24 iunie 2019. Canicula pune stapânire pe întreaga țară

Vremea 24 iunie 2019. Canicula pune stapânire pe întreaga țară

Vremea 24 iunie 2019. Canicula pune stapânire pe întreaga țară

Vremea 24 iunie 2019. Începutul de săptămână aduce temperaturi foarte ridicate în întreaga țară. Mercurul din termometre va urca până la 40 de grade Celsius în majoritatea regiunilor tării, informează ANM

Vremea 24 iunie 2019 în București

Începutul de săptămână aduce temperaturi foarte ridicate în capitală. Disconfortul termic va fi foarte accentuat și va depăși 80 de unități. Nu se anunță precipitații luni în capitală. Maximele termice se vor încadra între valorile de 35-40 de grade Celsius, Iar cele minime între 30-35 de grade Celsius.

Vremea 24 iunie în Țară

În țară vremea va fi deosebit de caldă, maximele ajungând până la 40 de grade Celsius. În Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, Moldova, în cea mai mare parte a Olteniei, în nordul Munteniei și al Dobrogei, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și grindină. Cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp și pe arii restrânse 40…60 l/mp.

Vremea 24 iunie 2019 pe Litoral

Pe litoral luni vremea va fi frumoasă, nu va ploua iar temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 23-25 de grade Celsius.

Citește și: Gestul unei stewardesse a impresionat până la lacrimi un pasager : „WizzAir, te iert pentru toate întârzierile!” „Îngerul” se numește Gabriela Roșu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: