Redactia.ro
Home » Știri » Vremea 5 aprilie 2019. Ce spun meteorologii despre ziua de vineri

Vremea 5 aprilie 2019. Ce spun meteorologii despre ziua de vineri

GALERIE FOTO (2) Vremea, vineri 5 aprilie. Ce spun meteorologii

Vremea 5 aprilie 2019 – va fi în general frumoasã, în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în timpul zilei. Precipitațiile își vor face simțită prezența, izolat, în nord-vestul ţãrii, dar cantitățile de averse vor fi mici și de scurtă durată.

Vremea 5 aprilie în Capitală

Vremea va fi frumoasã, însã regimul termic va fi caracterizat de valori uşor mai coborâte decât cele climatologic specifice perioadei în care ne aflăm. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 14 până la 15 grade Celsius, iar cea minimã, în jurul valorii de 1 până la 3 grade.

Vremea în Țară

Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în timpul zilei în nord-vestul ţãrii. Aici, izolat şi trecãtor va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporare în zona Banatului şi în zona înaltã a Carpaţilor Meridionali. Ziua, la cote mult mai reduse local şi temporar în sudul şi estul teritoriului.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 grade pe litoral şi 20 de grade în Câmpia de Vest. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -1 şi 9 grade, mai scãzute în estul Transilvaniei, dar mai ridicate în Dealurile de Vest. Noaptea se va semnala brumã pe arii restrânse, mai ales în Transilvania.

Citește și:Vremea de Paște în 2019. Meteorologii au vești bune!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: