Redactia.ro
Home » Știri » Vremea ANM de weekend. Ce temperaturi vor fi în București, Iași, Constanța sau Brașov

Vremea ANM de weekend. Ce temperaturi vor fi în București, Iași, Constanța sau Brașov

prognoza meteo

Vremea ANM de weekend. Meteorologii ANM au transmis cum va fi vremea în țara noastră în acest sfârșit de săptămână. Vom avea parte de temperaturi destul de mari pentru această perioadă, astfel că vara nu vrea să fie dusă încă. Vor exista și zone în care va ploua și se vor înregistra precipitații consistente.

Prognoza meteo ANM de weekend pentru București

Vremea va fi frumoasă în Capitală în acest sfârșit de săptămână. Sâmbătă, temperatura maximă va fi de 29 de grade Celsius, iar minima va fi de 14 grade Celsius. Vântul va bate cu 20 km/h. Duminică, vremea se menține frumoasă, iar temperaturile vor fi cuprinse între 14 și 28 de grade Celsius.

Prognoza meteo ANM de weekend pentru Constanța

Meteorologii ANM au transmis cum va fi vremea în weekend la mare. Vremea se menține frumoasă, iar valorile din termometre rămân mari. Sâmbătă, temperaturile vor fi cuprinse între 20 și 26 de grade Celsius, astfel că turiștii încă se mai pot bucura de un sejur la mare. Duminică, meteorologii au anunțat că temperaturile vor fi destul de mari și vor fi cuprinse între 20 și 27 de grade Celsius. Vântul va bate cu rafale de până la 20 km/h.

Prognoza meteo ANM de weekend pentru Brașov

Vântul va sufla cu putere în Brașov, potrivit prognozei meteo ANM. Sâmbătă, rafalele vor atinge și 35 km/h. Temperaturile se vor situa între 20 și 26 de grade Celsius, iar șansele de precipitații sunt aproape nule. Duminică, temperaturile vor fi cuprinse între 12 și 26 de grade Celsius.

Prognoza meteo ANM de weekend pentru Iași

În Iași, meteorologii au transmis că cerul va fi predominnat însorit în ambele zile de weekend. Sâmbătă, termometrele vor arăta valori cuprinse între 13 și 28 de grade Celsius, în timp ce duminică acestea vor fi în preajma intervalului 15-29 de grade.

Prognoza meteo ANM de weekend pentru Cluj

În Cluj, vremea va fi deosebit de caldă. Sâmbătă, vor fi temperaturi cuprinse între 14 și 30 de grade Celsius, în timp ce duminică se vor înregistra între 13 și 29 de grade.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: