Redactia.ro
Home » Știri » Vremea de schimbă radical! Meteorologii au emis cod portocaliu! Care sunt zonele vizate

Vremea de schimbă radical! Meteorologii au emis cod portocaliu! Care sunt zonele vizate

Prognoza meteo ANM 6 mai. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj – meteorologii au emis cod galben

Administrația Națională de Meteorologie vine cu vești nu prea bune pentru români. Dacă în ultimele zile vremea a fost una cu temperaturi ridicate și românii s-au putut bucura de soare, iată că ploile își fac apariția. Meteorologii au emis două coduri. Este vorba despre un cod galben și unul portocaliu. Iată care sunt zonele vizate de avertizările meteorologilor de vreme rea.

 Administrația Națională de Meteorologie a emis cod galben

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie au emis ieri un cod galben de vreme rea. Intervalul de valabilitate al codului galben este cuprins între 4 noiembrie ora 18 și 6 noiembrie ora 10. Fenomenele meteo vizate sunt ploi însemnate cantitativ.  Județele afectate sunt Satu Mare, Maramureș, Bistrița Năsăud, Cluj Napoca, Arad, Bihor, Sălaj, Alba, Hunedoara, Timiș și Caraș Severin.

” În intervalul menționat, în vestul și nord-vestul țării va ploua, iar cantitățile de apă vor depăși 25…30 l/mp și pe arii restrânse 30…40 l/mp.„, a fost mesajul transmis de Administrația Națională de Meteorologie.

 Administrația Națională de Meteorologie a emis cod portocaliu

De asemenea, specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie au emis și un cod portocaliu în mai multe județe din vestul României. Codul a fost emis tot ieri și rămâne valabil până pe 5 noiembrie ora 18. Fenomenele meteo vizate sunt ploile abundente. Județele afectate sunt Timiș, Arad, Caraș Severin, Alba, Hunedoara, Cluj Napoca, Bihor și Arad.

În județele Timiș și Arad, în vestul județului Caraș-Severin, precum și în zona montană a județelor Hunedoara, Alba, Cluj și Bihor va ploua abundent și se vor acumula cantități de apă în general de 40…60 l/mp.„, a fost mesajul meteorologilor de la ANM.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: