Redactia.ro
Home » Știri » Vremea în București marți 21 aprilie. ANM anunță o zi înnorată și rece

Vremea în București marți 21 aprilie. ANM anunță o zi înnorată și rece

GALERIE FOTO (2) Vremea în București marți 21 aprilie. ANM anunță o zi înnorată și rece

Meteorologii anunță o schimbare a vremii în zilele ce urmează față de săptămâna trecută când ne-am bucurat de temperaturi de peste 20 de grade C. Vremea s-a dovedit a fi capricioasă în primele zile de Paști și așa va continua și-n cea de-a treia zi a sărbătorilor pascale. Ziua de marți nu va aduce mult așteptatele raze de soare, ci nori. Din fericire, nu sunt semnalate ploi la această dată.

Prognoza meteo de azi 21 aprilie în București

Potrivit ANM, vremea se răcește în Capitală. În primele zile ale săptămânii vom sesiza o vreme relativ închisă, cu temperaturi joase dimineața și seară. Și chiar dacă mercurul mai urcă în termometre în jurul prânzului, vremea va rămâne răcăroasă. Ziua de marți este la fel de mohorâtă precum cea de luni, cerul fiind permanent înnorat. Temperatura maximă înregistrată marți, 21 aprilie, va fi de 15 grade C, în timp se minima se va situa între 8-9 grade Celsius.

Temperaturi mult mai joase decât cele așteptate în această perioadă și o vreme mult mai răcoroasă decât cea cu care ne-a răsfățat prima parte a lunii aprilie.

Vremea pe ore în București conform ANM

Cerul va fi înnorat, vântul va sufla în continuare ușor. Maxima zilei va fi de 15 grade C, în timp ce spre noapte temperaturile vor coborî în termometre până la 8-9 grade.

Vremea pe ore în București conform ANM
Vremea pe ore în București conform ANM

Dimineața va fi în general friguroasă, temeraturile situându-se între 8 și 10 grade C. De-abia spre prânz, gradele mai urcă în termometre, ajungând la 15 grade C. Va fi o zi posomorâtă și mult mai răcoroasă decât am fi așteptat în această lună de primăvară.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: